Hae
Juoksujalkaa

Loppuvuoden treenihaaste – ihan jokaiselle.

Päätinkin lisätä edelliseen kirjoitukseen treenihaasteen – ihan jokaiselle. Tällä treenihaasteella haluan kannustaa säännöllisyyteen liikkumisessa sekä myös huolehtimaan siitä, että jokaiselle viikolle tulisi kaksi kunnon treeniä (+bonustreeni heh).

Kunnon treenillä tarkoitan hikiliikuntaa tai oikeasti isompaa ponnistusta kuin kävellen postissa käyminen. 😉 Itsellä on tällä hetkellä se tilanne, että päivittäistä liikuntaa tulee vaikka kuinka, ulkoilua ja askeleita kertyy, mutta oikeat hikitreenit (esimerkiksi juoksulenkki, pyöräily, hiihto, kuntopiiri, jumpat…) jäävät helposti ”kiireiden” alle. Fakta on kuitenkin se, että kunnon kehittyminen vaatii hengästymistä sekä itseä haastavaa ja rasittavaa liikuntaa. Jokainen omalla tasollaan. Bonuksena päälle tulee tietysti kaikki muu ulkoilu ja hyötyliikunta.

Otin oman haasteeni jälleen niin tosissaan, että olin tehnyt tämän viikon haasteen jo tiistaihin mennessä :D. Tällä viikolla onnistuu myös siis se bonustreeni. Tuntuu, että lisävirtaa tuli heti valtavasti lisää päiviin! Olisi mukava seurata myös muiden treenejä ja saada niistä lisämotivaatiota omiin treeneihin.

Haastankin siis jokaisen siellä ruudun toisella puolella mukaan tähän loppuvuoden haasteeseen! Osallistu mukaan merkkaamalla treenikuviin Instagramissa #juoksujalkaatreenihaaste.

* * *

Hei tuli vielä mieleen, että myös tuoreilla äideillä on mahdollisuus ottaa haaste vastaan ja alkaa treenailla turvallisesti Lupauksen kuntouta keskivartalo -verkkokurssilla. Kurssi kestää viisi viikkoa ja sen aikana rakennetaan vahva tuki ja perusta keskivartaloon, joka toimii pohjana haastavamman liikunnan ja treeniliikkeiden tekemiselle turvallisesti jatkossa. Kurssi alkaa 6.11. ja tästä linkistä ilmoittautumalla verkkokurssin saa hintaan 79 e.

Kivaa perjantaita,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *