Hae
Juoksujalkaa

Hiusmuutoksia

Ajatus hieman tummemmasta lookista alkoi pyöriä pari viikkoa sitten mielessä. Oma tyvi on alkanut selvästi tummua ja vaikka pituuksiin saatiin viimeksi hyvä vaalea väri raidoilla, jotenkin yleisilme on alkanut näyttää valjulta. Kerroin liukuväri-ajatuksesta muutamalle ystävälle ja se sai heti positiivista kaikua.

Selasin pari päivää Pinterestiä, jonka kansio sekä naisten ryhmän WhatsApp alkoi täyttyä kuvista. Kampaaja Anu järkkäsi ajan ennätysnopeaan, sillä kun olin ajatuksen päähäni saanut, muutos piti toteuttaa saman tien…

Niinpä perjantai-iltana istuin i-lossa ja esittelin Anulle kasan hisumallikuvia toivotusta väristä. Pesupaikalta tullessa katselin varovasti uutta ilmettä. Kuivauksen jälkeen tulos tuntui alkuun todella tummalta, mutta silmä tottui siihen merkillisen nopeaa. Väri oli täysin mallikuvien mukainen.

Hiukset tuntuivat todella nopeasti älyttömän kotoisilta. Anun mukaan väri tuskin tulee säilymään noin tummana kovin pitkään, olihan oma hius vaalea ja muutos melko radikaali. Mielenkiinnolla seuraan, miten väri elää pesujen myötä. Alkuun toivoin värin hieman haalistuvan, jo nyt olen eri mieltä. Haluan sen pysyvän juuri tällaisena!

Miten hiukset voivatkaan olla niin iso juttu! Ilmeisesti ne ovat monelle muullekin, sillä niin paljon kivoja viestejä sain eilen instan kautta. Kiitos niistä. <3 Pieni asia universumille, mutta suuri asia minulle. 😉

Vaikka aamulla herätessä hieman säikähdinkin uutta peilikuvaa, olen sen jälkeen taas ollut enemmän kuin tyytyväinen päätökseen. Kasvojen iho ja kaikki vaatteetkin näyttävät aivan erilaisilta! Ystäväni sanoin, ainoa mikä tässä tulee mieleen on, että mikset tehnyt tätä aiemmin? 😀 Niinpä.

Ihanaa viikonloppua,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *