Hae
Juoksujalkaa

Pari täsmäasetta syksyyn!

Täydensin I love me -messuilta Pur-kaupan osastolta pari täsmäasetta syksyyn. En ole mikään ravintolisien tai vitamiinien suurkuluttaja, päinvastoin sillä osa-alueella taitaa olla aika paljon kehitettävää. Olen aina pyrkinyt monipuolisella ruokavaliolla saamaan tarvittavat vitamiinit ja hivenaineet, mutta ihan kaikkea ei sieltäkään saa, ainakaan riittävää määrää. Syksyisin tulee tarve kaikin keinoin lisätä vastustuskykyä.

wild nutrition

Aiempi kokemus Wild Nutritionin tuotteista kannusti täydentämään varastoja. Toinen tuotteista olikin itselle jo vanha tuttu Skin, Hair & Nails ja päätin aloittaa taas kuurin ihon, hiusten ja kynsien hyvinvointia ja kasvua edistämään. Näitä olen nyt kolmisen viikkoa syönyt.

Raskauden jälkeen menetin melko paljon hiuksia, joka onneksi rauhottui suht nopeasti. Se jätti kuitenkin kivat haituvat ohimoille, jotka nekin ovat onneksi kasvaneet jo pahimmasta pystyvaiheesta. Positiivista tässä on se, että uutta hiusta on kovaa vauhtia kasvamassa, uusi hius muodostaa kivan kehän pään ympärille. 😉 Kuuriluonteisesti ajattelin nyt ainakin kuukauden verran syödä tästä purnukasta, sillä edellisestä kuurista tuntui olevan apua hiustenkasvun tehostamisessa.

Uutena tuotteena ostin Antioxidant Boostin. Tämä on syksyn varalle oikea täsmätuote, joka auttaa vireystasoa pysymään yllä. Tämä tuote auttaa tukemaan raudan imeytymistä ja suojaamaan elimistön soluja hapetusstressiltä. Antioksidantit suojaavat soluvaurioita, vähentävät tulehduksia ja sitä kautta lisäävät vastustuskykyä.

Itse olen suosinut näitä Wild Nutritionin ravintolisiä, sillä ne ovat luonnollisia, 100 prosenttisesti ravinnosta koostuvia vitamiini- ja hivenainevalmisteita. Luonnollisten tuotteiden isoimpana etuna on ravinteiden imeytyminen ja hyödyntäminen kehon käyttöön. Koska niiden sisältämät ravintoaineet ovat ruoan muodossa, keho osaa hyödyntää ne siellä, missä niille on eniten tarvetta. Wild Nutritionin valikoima on todella laaja, itselle jäi muutama purnukka vielä korvan taa mietintään.

* * *

Osallistuin viime viikon keskiviikkona Actimelin järjestämään aamutreeniin, jossa käytiin läpi myös vastustuskykyä suoliston näkökulmasta. En ole käyttänyt maitohappobakteereja kuin silloin tällöin satunnaisesti ja siinä on syksyksi myös pohdittavaa, ottaisiko nämä käyttöön. Yksi helppo tapa siihen on Actimelin juotavat ”shotit”, jotka olenkin ottanut joka-aamuiseksi tavaksi. Niihin on lisätty myös B6 ja D-vitamiinia, jota en erikseen sitäkään tällä hetkellä syö. Ja mikä parasta, tässä uudessa mansikanmakuisessa on 0% sokeria!

Näillä mennään nyt ainakin alkuun!

Energistä viikon alkua,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *