Hae
Juoksujalkaa

Yksin vai yhdessä?

Viimeisen reilun vuoden aikana olen nauttinut yksin liikkumisesta. Välillä on ollut kiva toki yhdistää kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja nähdä kavereita myös lenkillä/ treenatessa. Pääosin se on ollut kuitenkin aikaa, jolloin on saanut olla omien ajatusten (tai ajattelemattomuuden) kanssa. Parasta vastapainoa muuten sosiaaliseen arkeen.

Viime aikoina on alkanut kutkutella ajatus jollain tavalla yhdistää porukka treeneihin. Siitä saa kuitenkin niin paljon lisämotivaatiota haastaa itseä vielä enemmän. En ole oikein saanut ajatusta siihen, mikä se porukka olisi. Olisiko se vanhaa kunnon ryhmäliikuntaa jossain salilla, joku juoksutreeniryhmä vai pitäisikö aloittaa kokonaan joku uusi harrastus?

Ryhmäliikunta vaatii salijäsenyyttä ja itselle mieluisat tunnit löytyvät vain harvalta salilta tällä hetkellä. Pelkkä juoksuporukka ei suoraan sanottuna kiinnosta tällä hetkellä, haluan monipuolisempaa tekemistä. Lisäksi oikeasti nautin edelleen lenkillä käymisestä tai erilaisten juoksuharjoitusten tekemisestä yksin, etenkin kun mitään tavoitetta ei ole näköpiirissä.

Enpä siis kahta kertaa miettinyt, kun tarjoutui mahdollisuus ilmoittautua mukaan MT Personal Trainigin treeniryhmään, jossa kätevästi yhdistyy nämä kaikki kiinnostuksen kohteet! Kevään treeniryhmä pitää sisällään mm. juoksua, lihaskuntoa, voimaa, kehonpainotreenejä, liikkuvuutta ja kehonhuoltoa. Valikoimassa on myös akrobatiaa sekä pelejä ja leikkejä, joten tiedä vaikka sieltä löytyisi joku uusi kiinnostava harrastus. 😉 Kävin viime viikolla testaamassa Monnan vetämät treenit ja olipa hauskaa! Siinä huomasi myös jälleen ryhmässä tekemisen hauskuuden, vieruskaverin kanssa tahkottiin samaan tahtiin liikkeitä aikaa vastaan. Eihän siinä voinut luovuttaa, vaikka hapotti! 😀

Treeniryhmän All in – paketti sisältää oikeuden käydä vapaavalintaisesti kaikissa 50 harjoituksessa 8.1.-29.4. välisellä ajalla, mikä tekee osallistumisesta helppoa. Varmasti löytyy joka viikko mieluisat treenit. Treenit pidetään myös tässä kodin lähistöllä, joka sekin helpottaa aikataulutusta. Eniten tällä hetkellä kiehtoo monipuolisuus sekä yhdessä tekeminen. Odotan innolla tammikuuta! Ajattelin startata homman heti 8.1. juoksuporukan kuntotesteillä. 😉

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *