Hae
Juoksujalkaa

Jumit veks!

*Sisältää mainoslinkkejä

Terveiset kuumetuvalta! Eilen aivan puskista alkanut kuume nousi muutaman tunnin aikana tosi korkeaksi, jota kurkku- ja pääkipu säesti. Tänään on ollut jo suht ok olo, voisiko se mennä näin nopeasti ohi? Elättelen toiveita ja yritän hissutella mahdollisimman rauhassa tämän päivän.

Pieni päivitys on paikallaan jumitustilanteeseen. Tuon kirjoituksen jälkeen kävin Helsingin urheiluhieronnan osteopaatti Mirella Arposella. Jumeja todella löytyi, oikeastaan vähän ympäri naista eli oli jo aikakin mennä ammattilaisen pakeille. Mutta kuten aina, kolotukset jäivät suurilta osin hierontapöydälle. Osteopatia on aina sopinut mulle, siinä liikkeen avulla päästään kipukohtiin, eikä ns. runtata väkisin niitä auki. Jos sen nyt näin lyhyesti voi tiivistää. 😀

Pahin alaselän jumitus lähti heti kerralla pois, toki pientä kipua tuntuu edelleen poikaa kantaessa/ nostellessa, mutta nyt myös muistan tarkemmin keskittyä asentoihin. Sen verran on jo painoa pikkumiehessä, että enää ei onnistu nostot miten sattuu, vaan oikeasti on keskityttävä keskivartalotukeen. Myös kotona tehtävä kehonhuolto jatkuu. Mutta selvää on, että noista jumeista en olisi päässyt ilman ammattilaista.

Tällä viikolla kävin Mirellalla vielä uudestaan ja etenkin nyt toisen kerran jälkeen olo tuntuu vetreältä. Selkäranka rutisi molemmilla kerroilla sen verran napsakasti, että jopa hengittäminen tuntuu tällä hetkellä aiempaa helpommalta. 😀 Hankin itselleni vielä hierontalahjakortin, joten pääsen ensi vuodenkin puolella ennaltaehkäisemään tulevia jumeja. Siinäpä viimeiset viisi vuotta suosittelemani lahjaidea, joka ei mene koskaan pieleen!

Ihanaa joulunodotusta <3

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *