Hae
Juoksujalkaa

Rauhallista joulua!

Tänä vuonna en järjestänyt joulukalenteria blogin puolella, enkä erityisesti suositellut/ ideoinut lahjoja, kuten aiempina vuosina. Me itse ollaan perhepiirissä päädytty siihen, että lahjoja ostetaan vain lapsille ja se on erinomainen päätös. Sen verran lipsuttiin, että ostetaan miehen kanssa lahjat toisillemme, mutta pääosin pyritään pitämään tavaramäärä hallinnassa.

Lahjoja on sinänsä kiva antaa ja saada silloin kun keksii jonkun sopivan, mutta väkisin lahjojen ostaminen on ihan turhaa.

Aiempien vuosien trendin mukaisesti, olen yhä enemmän sitä mieltä, että paras lahja on elämyksellinen, jota ei voi paketoida. Esimerkiksi jotain ihan arkista yhdessä tekemistä tai toisaalta jotain luksusta arjen keskelle tulevaan vuoteen.

Omia jouluvalmisteluja tuli häiritsemään kuume, joka onneksi meni yhtä nopeaa ohi kuin alkoikin. Flunssaisen olon takia ollaan kuitenkin vietetty päiviä rauhassa sisätiloissa ja vähän ”pakonkin” kautta rauhoituttu joulutunnelmaan. Meidän puolesta joulu saa tulla. 🙂

Ihanaa joulun aikaa kaikille! <3

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *