Hae
Juoksujalkaa

Kuukauden parhaat – joulukuu

Vuosi 2017 lähestyy loppua, toiseksi viimeistä päivää viedään. Vuoden loppuminen tarkoittaa aina sitä, että on mukava kurkata taaksepäin, mitä menneeseen vuoteen on mahtunut ja toisaalta suunnata katse kohti tulevaa vuotta.

Vuoden tauon jälkeen päätin jälleen ottaa blogissa kuukausittaiset kuvayhteenvedot käyttöön. Tapa, jonka aloitin vuonna 2015, mutta joka taisi jäädä vauvan jalkoihin tammikuussa 2017. 😀

Perinne tuli mieleen Instan #bestnine -kuvakollaasien myötä. Puhelimesta löytyvät sadat kuvat menneen vuoden varrelta nostavat aina muistoja mieleen. Melkein pääsee elämään nuo hetket uudelleen ja uudelleen kuvia katsellessa.

Kuvat motivoivat valtavasti, ainakin itseäni. Juuri nyt esimerkiksi flunssassa ollessa, tuntuu siltä että edellisestä liikuntakerrasta on ikuisuus. Lähes jatkuva neljän seinän sisällä istuskelu ja hissuttelu syö naista ja turhauttaa. Onneksi kuvien joukosta löytyy pari treenikuvaa todisteeksi, jopa melko lähimenneisyydestä, vaikka treenit ovat vähällä joulukuussa olleetkin.

 

Joulukuun parhaimmistoa oli valkea joulu ja lumi, jota meidän joulureissulla riitti. Se tuo niin paljon valoa! Pimeys on ollut tänä vuonna jotenkin erityisen läsnä – vai tuntuuko se joka vuosi siltä!? Vuoden loppuminen tarkoittaa myös usein itselle sitä, että alan puhua keväästä, koska on niin voittajaolo käännyttäessä kohti valoa. 🙂

 

 

Tulevalta vuodelta toivon ennen kaikkea terveyttä, mutta myös juoksukilometrejä ja hikitreenejä vähän enemmän! Varsinaisia uuden vuoden lupauksia en tee tänäkään vuonna, mutta tavoitteita, toiveita ja ajatuksia aion kyllä tänä vuonna kirjata ylös.

Pirteää lauantaita!

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa!

2 kommenttia

 1. Karoliina kirjoitti:

  Nämä kuukausikoonnit on tosi kivoja! <3 Ja samalla saa itsellekin niitä muistiin! Ehkä pitäisi ottaa munkin tavaksi 🙂 Oikein hyvää loppuvuotta sinne ja pian nähdään!!

  • Laura kirjoitti:

   Kiitos! 🙂 Munkin mielestä! Niitä on kiva katella muiden blogeista, mutta myös omasta 😀
   Ihanaa uutta vuotta teille myös ja mahtavaa nähdä pian!! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *