Hae
Juoksujalkaa

Motivaatio huipussaan – uuden vuoden tavoitteet!

Vuosi vaihtui ja jotenkin musta tuntuu, että tästä vuodesta tulee loistava!

Eilen, vuoden ensimmäisenä päivänä kirjattiin ylös mitä tavoitteita, ajatuksia ja unelmia meillä on niin perhe- kuin yksilötasolla.

Kyseessä ei ole varsinaiset uudenvuoden lupaukset, jolloin usein kielletään itseltä asioita tai tavoitellaan jotain isoa muutosta. Ei. Kyse on enemmänkin pienistä asioista, joihin halutaan tulevana vuonna keskittyä enemmän ja jotka lisäävät niin omaa kuin koko perheelle hyvinvointia. Kun tavoitteet ja ajatukset kirjaa paperille, niihin on helpompi palata vuoden lopussa, mutta myös matkan varrella.

Omalla paperilla korostui itsestä huolehtiminen. Kirjoitin jopa ihan suoraan, että tänä vuonna löydän oman ryhdikkyyden sekä näyttävyyden uudelleen! 😀

Pakko myöntää, että viimeisen reilun vuoden aikana on tullut priorisoitua ihan muita asioita kuin itseä. Klassinen kotiäidin sudenkuoppa. Ja ihan luonnollistahan se tietysti onkin pienen lapsen kanssa, niinhän sitä haluaakin tehdä, mutta oikeastaan sen tajuaa vasta näin jälkikäteen. Itsensä laiminlyönti ei kuitenkaan lisää omaa, eikä varsinkaan perheen hyvinvointia.

vuoden tavoitteet

Tämän vuoden tavoitteena onkin löytää tasapaino niin perheen yhteisen ajan kuin oman ajan välille sekä antaa enemmän aikaa myös parisuhteelle.

Itsestä huolehtiminen on ainakin mulla vahvasti sidoksissa liikuntaan. Vaikka liikunta on toki kulkenut koko ajan mukana, se on ollut pikkulapsiarjessa selvästi kärkisijojen ulkopuolella. Se on ollut valtava muutos aiempaan. Huomaan muutoksia jaksamisen lisäksi tosiaan ihan ryhdissä asti. Vuoden loppuun osunut flunssa vei sohvanpohjalle ja toi tunteen, että siinähän se koko vuosi on mennyt, vaikka asia ei tietenkään ole niin.

Motivaatio liikunnan suhteen alkaakin olla täällä huipussaan ja tänä vuonna sen on aika jälleen nousta keskeisemmälle sijalle!

Paperille en kirjannut mitään selviä tavoitteita esimerkiksi juoksun suhteen, mutta taisinpa sinne puolimaratonit keväälle ja syksylle merkata. 😉 Tarkkoja tapahtumia en vielä lyönyt lukkoon, joten nähtäväksi jää, mitä tuleman pitää.

Treeniryhmän alkuun on enää vajaa viikko aikaa ja niitä odotan aivan into piukeana. 😀 Mahtavaa, että sain sinne mukaan myös kaverin, jota en muuten enää ehtisi niin paljon nähdä, hänen aloittaessa työt äitiysloman jälkeen.

Siinäpä vielä yksi tämän vuoden tavoitteista – ystävät, joille haluaa lohkaista osan tästä arjesta.

Onko siellä ruudun toisella puolella kirjailtu uudelle vuodelle tavoitteita ja jos niin minkälaisia? 🙂

Huippua alkanutta vuotta kaikille!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *