Hae
Juoksujalkaa

Turhauttavaa.

Edelliseen tekstiin tekee mieli kirjoittaa jatkokirjoitus. Päällä oleva flunssa kun ei meinaa kadota, vaikka motivaatiota liikkumiseen olisi kuinka!! Ei malttaisi millään odottaa, että tuota intoa pääsee käyttämään.

Lasken päiviä treeniryhmän alkuun ja samaan aikaan pahoin pelkään, että noinkohan flunssa ehtii mennä maanantaihin mennessä kokonaan pois? Yhtään riskiä en aio sen suhteen ottaa, sillä en halua yhtään pitkittää tätä tautia. Loppusuoralla onneksi ollaan, mutta tämähän se vaikein hetki onkin. Ihmeellisintä tässä flunssassa on se, että se tuntuu junnaavan vaan paikallaan päivä päivältä. Tai juuri kun yhtenä päivänä luulee, että on paranemaan päin, seuraavana aamuna ollaankin taas lähtötilanteessa. Arvaatte kuinka turhauttavaa!

Tajusin myös flunssapäiviä laskeskellessani, että lisäpainoa liikkumattomuuteen lisää flunssaa edeltänyt selkäkipu, joka sekin jo vähensi liikunnat joulukuulta minimiin. Selässä ei ole onneksi enää tuntunut kipua, mutta tämä lenssuilu alkaa toden teolla ärsyttää. Ihmistä ei ole tehty sisätiloissa makoiluun! :/

Löytyykö kohtalotovereita tai tehokkaita täsmäaseita pitkittyneen flunssan karistamiseen?? Lepo, kuumat juomat, nessut, kaikki mailman yskänkarkit, inkiväärituotteet, c-vitamiini, sinkki jne. jne. on jo testattu!

Terveitä päiviä odotellessa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *