Hae
Juoksujalkaa

Vuoden ekat treenit!

Kymmenen päivää ehti kulua tätä vuotta, kun pääsin vihdoin liikkumaan!! Eilen alkoi nimittäin omalta osaltani treeniryhmän kevät ja se alkoi keskivartalotreenillä. Eilinen olikin oikein sopiva aloitus ja paluu treenien pariin!

Vaikka treeninä oli keskivartalotreeni, jännästi myös ojentajissa ja rintalihaksissa polttelee tänään… Liekö syynä ollut Tuukan pyramiditreeni, jollaista ei ole muuten aiemmin tullut tehtyä. Kohteena punnerrukset ja sellainen poltto, että tiesi tehneensä! Treeneissä myös nostettiin sykettä vähän väliä ja tykkäsin kovasti niiden monipuolisuudesta. Kuin vaivihkaa tuli tehtyä myös pääkohteena olleita vatsa- ja selkälihaksia.

Treeneissä oli kiva tunnelma heti alusta asti ja tiesin heti, että valitsin oikean porukan treenata tänä keväänä. Tarkoituksena on osallistua juoksuryhmään joka maanantai sekä lisäksi ainakin yhteen lihaskuntotreeniin viikossa. Koska maanantain ensimmäiset juoksutreenit jäivät itsellä väliin, aion juosta huomenna alkutestit omatoimisesti. Kiva katsoa sitten huhtikuussa, miten juoksu on kehittynyt, kun sitä pääsee pitkästä aikaa tekemään nyt “ohjelmoidusti”.

Oon niin intoa täynnä noista treeneistä!! Ja jotenkin muutenkin superhyvä olo, kun vihdoin sain tuon flunssan karistettua. “Varoitan” jo nyt, että tästä lähtien blogi ja insta täyttyvät huomattavasti treenipainotteisemmin kuin parina viime vuonna. Enkä todellakaan aio sitä peitellä!!

Tällä viikolla on ollut mahtavaa päästä myös vaunulenkeille. Kuvat eiliseltä aurinkoiselta, mutta melko kylmältä kävelyltä. Lämpömittari kyllä hämää, kun pakkasta on ollut parina päivänä sen mukaan pari astetta, todellisuus on kyllä ollut lähempänä kymmentä. Mutta en valita, juuri tuollaisia kelejä talvelta olen odottanutkin!

Viikonloppuna treenaillaan poikkeuksellisesti myös ihan jossain muualla ja samalla olen ensimmäisen yön erossa taaperosta. Huh, enpä olisi uskonut, että lähes 1,5 vuotta siinä menee, mutta niin vain meni. 😀 Jännittää jo nyt, vaikka tiedän jo nyt että kaikki menee hyvin! <3

Kivaa pakkasviikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *