Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Tyttöjen perinteinen Tampereella!

Kaupallinen yhteistyö: Solo Sokos Hotel Torni

Lauantaina pääsin odotetulle tyttöjen minilomalle Tampereelle! Blogiani pidempään seuranneet tietävät meidän säännölliset tapaamiset lapsuudenystävien kesken. Tapaamiset ovat vaihdelleet vuosien saatossa elämäntilanteen ja kunkin sen hetkisen asuinpaikan mukaan; Rovaniemellä, Seinäjoella, Vaasassa, Tampereella ja Helsingissä. Viime vuodet ovat vakiintuneet Helsingin ja Tampereen välille. Yleensä pyritään lukitsemaan aina seuraava reissu jo heti valmiiksi, niin tälläkin kertaa.

Reissut ovat viimeiset pari vuotta olleet väliaikaisesti pienten lasten takia ainoastaan päiväreissuja, mutta nyt oli vihdoin aika pakata myös hammasharja ja yöpaita mukaan. Tämä olikin ensimmäinen yön yli reissuni Emilin syntymän jälkeen!

Tapaamiset noudattelevat hyvin pitkälti samaa kaavaa. Sopivassa suhteessa treeniä, shoppailua, ruokaa, juomaa, musiikkia ja ennen kaikkea paljon naurua ja kuulumisten vaihtoa. Tätä perinnettä en vaihda ikinä pois. <3

Tällä kertaa oman lisän toi yöpyminen Solo Sokos Hotel Tornissa, joka tarjosi meille upeat puitteet naisten viikonlopulle. Erityisen kätevää on hotellin sijainti junaradan varrella.

Treenit

Mikäs aloittaisi lauantain paremmin kuin treenit! Tämä perinne on kuulunut meidän tapaamisiin jollain tavalla aina. Välillä ryhmäliikuntaa Vaasassa, zumbatunnilla Tampereella tai juoksu-kävelylenkillä Helsingissä. Ne hoidetaan aamupäivällä pois alta, niin olo on kumman virkeä valmistautua iltaan. 🙂

Junan saavuttua Tampereelle suuntasimmekin heti Tornin kuntosalille. Se on poikkeuksellinen moniin muihin hotelleihin verrattuna, sillä kyseessä ei ole mikään pieni kuntoiluhuone vaan kunnon sali. Salilla on hyvä valikoima käsipainoja, levypainoja, tankoja sekä kahvakuulia. Lisäksi steppilauta, jumppapallo, modernit laitteet sekä ennen kaikkea tilaa hengittää. Varmasti löytyy jokaiselle riittävästi valikoimaa. Lämmittelylaitteina on mm. kaksi juoksumattoa ja kaksi crosstraineria.

Sali on toteutettu yhteistyössä FitFarmin kanssa ja Jutta sekä Bull näkyvät salin sisustuksessa. 😉

Fitfarmin kanssa on suunniteltu myös hotellista saatava Wellneskassi (hinta 10 euroa). Kassi sisältää iPadin, jumppakuminauhan, jumppamaton sekä juomapullon. Ipadiin on ladattu valmiiksi treeniohjelmia niin miehille kuin naisille kuntosalille mukaan otettavaksi. Lisäksi padilla on treenivideoita, joiden avulla treenit onnistuvat näppärästi myös hotellihuoneessa. Ihan loistava idea mielestäni! Voisin kuvitella, että esimerkiksi työmatkalaiset saavat tästä hurjasti irti.

  Päivän alkuun saatiin hyvä hiki päälle, jonka jälkeen oli hyvä mennä lounaalle. Me suuntasimme kävelymatkan päässä Laukontorilla sijaitsevaan Sanna’s Salad Bariin. Se on muuten suosittelun arvoinen pikkukahvila, jonka salaatti oli ihan nappi tuohon treenin päälle. Hinta 9,50 neljällä vapaavalintaisella täytteellä on mielestäni kovin maltillinen hinta.

Pakko vielä mainita hauska yksityiskohta Torni hotellista. Joka syksy siellä järjestetään hyväntekeväisyystapahtuma Moro Maraton, jolloin juostaan lasten hyväksi hotellin ulkoportaat katutasosta ylimpään kerrokseen (25.) Askelmia kertyy 442. Muina aikoina hotellin asiakkaat voivat treenata porrasjuoksua sisäportaikossa. Mahtava idea! Pitäisiköhän joku vuosi osallistua!?

Illanvietto

Reissun parasta antia on aina iltaan valmistautumisvaihe! Siihen varataan runsaasti aikaa. 😀 Jaetaan mm. parhaat meikkivinkit sekä hiustuotteet, käherretään toisten hiukset ja laitetaan luomivärit kuntoon. Tältä reissulta jäikin käteen yksi aivan mahtava hiustuote. Esittelen sen myöhemmin erikseen.

Illan alkuun suuntasimme Tornin 25. kerroksen Moro Sky Bariin. Olipa upea näköala! Ylhäältä katsottuna kaupungin valot toivat tunteen isommastakin kaupungista. 😉 Väkimäärästä päätellen se on kovin suosittu paikka, enkä ihmettele. Kiva paikka istua dj:n soittaessa letkeää taustamusiikkia. Suosittelen pistäytymään, vaikka et hotellissa yöpyisikään!

Yöpyminen/ huone

Yksi asia, mitä reissulta odotin paljon, oli yöpyminen hotellin lakanoissa ja aamupalaa! 14. kerroksessa sijaitseva kulmahuoneeni oli tilava ja näköala hieno kahteen suuntaan Tampereen yli.

Mainitsemisen arvoista on hotellin aamupala, joka kestää (ainakin sunnuntaina) klo 12 asti. Tämä on niiiiiin hyvä juttu! Vaikka heräsin makoisten unien jälkeen jo ennen yhdeksää, suuntasin aamupalalle vasta reilusti kymmenen jälkeen. Ihan parasta, etenkin juuri sunnuntaisin. Yleensä aamupalalle on aina hirveä kiire ja stressi ja suht lyhyen tarjoiluajan vuoksi se helposti myös ruuhkautuu. Tälle jutulle 100 lisäpistettä, josta muut hotellit voisivat ottaa mallia!

Aamupala oli runsas ja sieltä löytyi ainakin minulle kaikki tarvittava ja vähän yli. Parasta oli puuron kanssa kotimaiset mustikat, sen normaalin marjasekoituksen sijaan. Totta kai tamperelaiseen tapaan löytyi myös mustaa makkaraa.

Sopivasti huoneen luovuttamisen jälkeen klo 12 starttasi juna takaisin kotiin. Vaikka reissu oli ollut kiva ja antoisa, arvaatte mikä kiire oli kotiin!! Ensimmäinen yö erosssa pikku naperosta teki hyvää, mutta seuraavaan saa kulua tovi. En nimittäin tiedä mitään parempaa kuin herätä hänen höpöttelyyn. 🙂

Kivaa pakkasviikon jatkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

 

Kaupallinen yhteistyö: Solo Sokos Hotel Torni

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *