Hae
Juoksujalkaa

Ennenkokematonta tuuheutta hiuksiin!

Lupasin kirjoittaa erikseen tuotteesta, joka Tampereen reissulta jäi käteen.

Ystäväni vinkkasi ohimennen tuuheuttavasta shampoosta, jota hänen kampaajansa oli suositellut hennoille hiuksille. Sattumalta bongasimme tuotteen Sokokselta ja nappasimme mukaan – ja mikä parasta nyt vieläpä kanta-asiakashintaan. 🙂 Kyseessä on

 L’anza Healing Volume Thickening Shampoo

Netistä lainattu kuvaus shampoosta:

Sulfaatiton ja natriumkloriditon, tuuheuttava shampoo päivittäiseen käyttöön kaikentyyppisille hiuksille – erityisesti hennoille hiuksille. Puhdistaa hiuksista latistavia öljyjä. Luonnollinen bambu-uute paksuntaa yksittäisiä hiussuortuvia luoden näyttävää volyymia ja runsautta.

Illalla molemmat pestiin hiukset kyseisellä shampoolla ja voin kertoa, että loppuilta menikin sitten ihmetellessä, mitä hiuksille oli tapahtunut. 😀 En edelleenkään ymmärrä, miten yksi pesukerta voi vaikuttaa näin hiuksiin. Hiukset tuntuvat todella paksuilta ja tuovat omiin hiuksiin kaivattua ryhtiä ja runsautta. Vielä aamulla, jo kulahtaneita kiharoita pöyhiessä oli helppo huomata, että tuuheutta löytyi edelleen.

Nyt jo muutamaan kertaan olen tällä tuotteella hiukseni pessyt ja edelleen olen hieman ihmeissäni. Shampoon kuvaus osui ja upposi omiin hiuksiin täydellisesti! Tämä oli ehdottomasti loistava löytö, joten testaappa, jos tuuheutta lisäävä shampoo on etsinnässä!

Energiaa loppuviikkoon,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *