Hae
Juoksujalkaa

Kevätuutukaisia New Balancelta

Instagramissa näittekin jo pikaiset esittelyt New Balancelta testiini tulleista kevään uutuuskengistä.* Kahdet niistä ovat minulle ennastaan tutut:

Fresh Foam 1080v8

Fresh Foam ZANTEv4

Sekä yhdet täysin uudet:

1500v4 BOA

Näille kaikille kengille olen ajatellut testeissä pääkäyttötarkoitukset. 1080 jatkavat peruslenkkareina, niillä olen jo muutaman vuotta hoitanut suurimman osan lenkeistä. Joku Instagramissa kyselikin hyviä maratontreeniin soveltuvia juoksukenkiä. Tässä erinomainen vaihtoehto pitkille lenkeille ja monipuoliseen käyttöön, jos istuu muuten jalkaan!

Juoksukenkiä suositeltaessa on aina muistettava se, että se mikä sopii toisen jalkaan, ei aina sovi toiselle ja siksi suosittelen aina testaamaan useita malleja ja merkkejä omaan jalkaan. Ei kannata mennä siis väri ja ulkonäkö edellä, vaikka tässä 1080 mielestäni väri onkin varsin houkutteleva.

Zantet ovat olleet suosikkini ensimmäisestä mallista saakka. Ja löytyvät kaikki kenkäkaapistani edelleen. Näitä tulen käyttämään kevään aikana pääosin sisätreeneissä, sillä kaipailin sinne uusia kenkiä. Kevään edetessä ja kesällä tulevat pääsemään myös ulkotiloihin. Näitä testaan mielenkiinnolla, sillä mielestäni edeltävä versio ei tuntunut jalassa yhtä mukavalta kuin ensimmäiset.

1500v4 Boan vetämistä jalkaan odotan eniten! Siksi, koska ne ovat itselle täysin uudet sekä siksi, että tänä keväänä tulen vihdoin tekemään myös kovia, vauhdikkaampia juoksutreenejä!! Nämä ovat selkeästi ns. kisakengät eli kovaan ja nopeaan menoon tarkoitettu. BOA tarkoittaa tuota sivussa olevaa kiinnitysmekanismia, jota olen tässä sisätiloissa jo testaillut ja näppäräksi todennut.

 

 

 

Kirjoitan kengistä erikseen kokemuksia, kun olen niitä rauhassa testannut. Juoksukenkiä testatessa on hyvä olla malttia, sillä ensituntuma kertoo kengistä vain pienen osan!

Palataan,

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa!

*Kengät saatu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *