Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Botoxia ripsille!

Kaupallinen yhteistyö: Beauty Studio Aimie

Muistattehan, kun luovuin kestoripsistä viime keväänä, kahdeksan vuoden jälkeen. Siihen päätökseen olen ollut enemmän kuin tyytyväinen. Ripset olivat onneksi säilyneet hyvässä kunnossa ja poiston jälkeen käytin muutaman viikon ajan Plume -seerumia. Samoihin aikoihin alkoivat kuitenkin ihovaikeudet ja jätin kaikki ”ylimääräiset” tuotteet pois. Harmittaa, että tuli silloin seerumi avattua ja käyttö jäi kesken. Myöhemmin en siihen oikein enää uskaltanut palata, kun puteli oli ollut jo niin pitkään auki.

Omien ripsien kanssa elo on ollut huoletonta ja helppoa, mutta päänvaivaa on aiheuttanut ripsien suoruus. Ei auta vaikka kuinka häärisi kääntäjän kanssa, ripset pyrkivät päivän mittaan suoriksi. Aiemmin, aina ripsihuoltojen yhteydessä monesti kuulinkin, kuinka suorat omat ripseni ovat.

Lähtötilanne

Törmäsin viime syksynä omien ripsien ”botox” -hoitoon, joka kyllä kuulostaa hurjemmalta kuin mitä on! 😀 Aloin tutkia Helsingin kauneushoitoloiden tarjontaa ja sieltä valikoitui nopeasti Hakaniemen torin kupeessa sijaitseva Beauty Studio Aimie. Pääsinkin heille Lash Lift & Lash Botox & Lamination* -palvelua testaamaan.

Lyhyesti sanottuna kyseessä on omien ripsien permanentti ja värjäys, mutta kuitenkin hieman enemmän. Perinteisen ripsipermanentin sijaan Lash Lift -hoidossa omat ripset nostetaan tyvestä silikonimuottien avulla ja värjätään, joka saa ne näyttämään pidemmiltä. Tätä täydennetään Lash Botox -käsittelyllä. Lash Botox sisältää mm. arganöljyä, keratiinia ja aminohappoja, jotka hoitavat, kosteuttavat ja vahvistavat luonnonripseä ja saa ripset näyttämään paksummilta sekä pidemmiltä. Hoidon lopuksi ripsiin sivellään vielä musta Lamination, joka tuo lisää tummuutta ja syvyyttä.

Lash Lift & Botox

 

Hoidon avulla on siis mahdollista saada kaarevammat ripset. Värjäys taas saa omat ripset näyttävät pidemmiltä, sillä ripsen päässä on aina vaaleampaa osuutta, joka tulee esiin värjäyksellä (tai ripsarilla). Koko hoito mahdollistaa sen, mitä lähdinkin hakemaan eli, ettei ripsiä tarvitse kääntää ja laittaa ripsaria joka käänteessä.

Hoito tuo pientä katseen kirkastusta ja helpotusta aamuihin. Tällä hetkellä kotona ollessa, en jaksa/ halua/ viitsi joka aamu sutia ripsivärin kanssa. Hoito sopii hyvin myös esimerkiksi ripsienpidennysten jälkeen tai vaihtoehtona kestoripsille.

Hoito kesti vajaat 2 tuntia ja sen jälkeen piti välttää hikoilua tai kastumista 24 h. Vaikutuksen pitäisi kestää ripsissä n. 6-8 viikkoa, riippuen tietysti omista ripsistä ja omista toimista. Kestoon vaikuttavat samat asiat kuin kestoripsienkin kanssa: oma ripsien kasvuaika, hikoilu, saunominen, ripsivärin käyttö, poisto jne.

Lopputulos

Ennen – jälkeen 🙂

Olen ollut tyytyväinen lopputulokseen, vaikka kyseessä on tosiaan täysin omat ripset, jotka on värjätty ja taivutettu. Näillä ei missään nimessä siis saa mitään ripsienpidennysefektiä, ainoastaan pienen freesauksen arki-ilmeeseen. Ostin kotiin mukaan vielä pienen pullon mustaa Lamination -ainetta, jonka avulla saan lisättyä väriä ripsivärin sijaan.

Aika näyttää, kauanko taivutus säilyy supersuorissa ripsissäni ja tulenko joskus tämän käsittelyn vielä uusimaan. Muissa kauneusasioissa tulen ainakin palaamaan takaisin, Aimien tarjonta on sen verran monipuolinen. 🙂

TARJOUS: Lash Lift & Lash Botox & Lamination hintaan 75 e (ovh. 89 e). Mainitse varatessa juoksujalkaa. Voimassa tästä päivästä toukokuun loppuun! 🙂

Beauty Studio Aimie | Sörnäisten Rantatie 6, Helsinki (Hakaniemen torin kupeessa) | 045 694 1003 | www.beautystudioaimie.com | info@beautystudioaimie.com

Kaunista viikon jatkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa 

Kaupallinen yhteistyö: Beauty Studio Aimie

2 kommenttia

 1. Hannis kirjoitti:

  Mun mielestä ero ripsissä on sen verran huikee, että alkoi kiinnostaa todella! Mulla on ongelmia meikin pysymisessä, joten koitin viime vuonna volyymeja ja sen jälkeen klassisia pidennyksiä muutaman kuukauden. Hyvästä ripsiteknikosta huolimatta ei ollut mun juttu.
  Vielä kun uskaltais ottaa kestorajaukset. Ihan sellaset hillityt.

  • Laura kirjoitti:

   Kiitos kommentista! 🙂 Mä olin kans tosi tyytyväinen tähän lopputulokseen ja käsittely kestikin mulla ripsissä ainakin nelisen viikkoa. Senkin jälkeen ripsissä oli taivutusta, mutta toki niiden kasvamisen takia se oli jo siirtynyt enemmän kärkiä kohti.

   Olisin voinut hyvin toistaa käsittelyn uudestaan, mutta kuinkas kävikään!? Nälkä kasvoi taas syödessä ja nyt täällä on taas volyymiripset!!! 😀 Tosin hyvin maltilliset. Tästä tulossa blogikirjoitus pikapuoliin.

   Tuo rajaus-ajatus on mulla kans käynyt mielessä, mutta en ainakaan vielä ole sille tielle uskaltautunut…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *