Hae
Juoksujalkaa

Eka juoksukisa kalenterissa!!

Se on kuulkaa ensimmäinen juoksukisa merkattu kalenteriin! Tarjoutui mahdollisuus New Balance -yhteistyön tiimoilta ottaa tiketti vastaan puolimaratonille* ja totta kai otin sen ilomielin vastaan!

New Balance on Helsinki City Runin yksi pääyhteistyökumppaneista ja HCR:lla on itsellenikin iso merkitys, kuten tiedätte, olen sen moneen kertaan hölkötellyt. Sehän on kiistatta kevään isoin ja tunnelmaltaan parhain juoksutapahtuma. Tänä vuonna 19.5. laajenee kokonaiseksi juoksupäiväksi!

19.5.2018 juostaan Suomen suurin puolimaraton Sportyfeel Helsinki City Runin lisäksi jo 38. kertaa järjestettävä Sportyfeel Helsinki City Marathon. Lisäksi uutuusjuoksut Helsinki City Marathonviesti, Helsinki City 5 sekä perheen pienimmille suunnattu Minimarathon.

Totta kai haluan olla aistimassa tunnelmaa paikan päällä.

Viime vuoden tapahtumasta jäi mahtava tunnelma mieleen. Eka pidempi juoksu raskauden jälkeen, joka ei todellakaan ollut mitenkään helppo, mutta maaliin pääsin ja tunnelma ratkaisi. Viime vuoden juoksun halusi ottaa todella varovasti ja mietinkin ihan loppuun saakka, osallistunko ollenkaan, koska en ollut synnytyksen jälkeen vielä pitkiä lenkkejä tehnyt. Synnytyksestä oli tuolloin kulunut 9kk.

Tänä vuonna onkin eri tilanne ja uskon, että ehdin muutaman pitkänkin lenkin juosta alle. Treeniryhmän juoksutreeneissä tulee kerran viikossa tehtyä juoksutreeni ja tänään mennään taas; vuorossa on vetoja!

HCR ei ole perinteisesti paikka, missä enkkoja tehtaillaan. Se on tapahtuma, jossa fiilistellään juoksua ja tunnelmaa isolla porukalla. Tänä vuonna kuitenkin saan ihan vapaasti juosta reitin alusta loppuun ja tavoitteena toki parantaa viime vuoden aikaa. 😉 Innoissani olen taas, nyt kun eka etappi on lyöty kalenteriin!!

Onko täällä muita HCR:lle tulijoita? Joko treenit on aloitettu? 🙂

xx Laura

Kuvat: Markku Lempinen

*osallistuminen saatu blogiyhteistyön kautta.

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

6 kommenttia

 1. Elina/Lenkillä-blogi kirjoitti:

  Mukana tänäkin vuonna HCR:llä!. 🙂 On se vaan niin aina kivan keväinen tapahtuma. Olen juossut vuodesta 2013 alkaen kaikkina muina vuosina paitsi 2016, jolloin olin niin kovan flunssan kourissa, että tajusin itsekin jättää väliin. Tämän kauden päätavoite on Helsinki Marathon elokuussa, mutta aion juosta ainakin kaksi puolikasta myös.

  • Laura kirjoitti:

   Jee, kiva kuulla! 🙂 Mulla vaan puolikkaita suunnitelmissa, HCR ja ehkä syksyllä joku toinen? Tosin, matkan varrella saattaa suunnitelmat muuttua! Kivoja treenejä sulle kohti HCR:ia, ehkä törmätään siellä!?

 2. Krista m. kirjoitti:

  Noni! ? Siellä ehkä nähdään! ?

 3. Niina kirjoitti:

  Mukana myös! Viimeksi oli niin kivaa, että ilmoittauduin tälle vuodelle mukaan jo viime kesänä ? Juoksin kyseisessä tapahtumassa ennätykseni viime keväänä, joten niitäkin voi siellä juosta. Nyt en ehkä tule olemaan ihan ennätyskunnossa, keskityn siis pelkästään siihen nautiskeluun.

  • Laura kirjoitti:

   Kuulostaa hyvältä! 🙂 Ja joo ehdottomasti voi siis enkkojakin tehtailla, jotenkin itellä enemmän ollut sellanen nautiskelun paikka. Mutta eihän sitä koskaan tiedä, mihin tässä innostuu! 😀 Mukavia HCR-treenejä sulle! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *