Hae
Juoksujalkaa

Kuukauden parhaat: tammikuu

Tammikuu takana ja tältä se täällä näytti! 🙂

Kelit on näköjään vaihdelleet aurinkoisista pakkaspäivistä, vesisateeseen ja lumimyräkkään. Parasta on ollut päästä liikkumaan ja viikottaiset vaunujuoksulenkit ovat tulleet jäädäkseen ohjelmaan. Tosin eilisellä lenkillä huomasin, että juoksurattaista on tyhjentynyt rengas kokonaan. Ei auttanut renkaan pumppaaminen. Ihmekkään kun tuntui vähän raskaalta lenkki! 😀

Tammikuun kohokohtiin on helppo lisätä Tampereen reissu! Se oli kyllä ihan paras, pitääkin laittaa tytöille viestiä seuraavasta ajankohdasta, joka sitten vuorollaan Helsingissä.

Voi Hyvin -lehti ilmestyi myös tammikuussa. Siinä sain olla mallina Jennyn seinäjumpassa. Lehtikuvaukset on kyllä jännittäviä, kun kuukauden verran pitää aina odotella lopputulosta. 😉 Kiitos muuten kaikista viesteistä teille, jotka olette kokeilleet jumppaa. Se oli kyllä erinomainen munkin mielestä ja paljon myös uusia liikkeitä. Hyvä Jenny!

Varustetestit ovat niin kenkien kuin muidenkin osalta vauhdissa ja ai niin, ilmoittauduinhan myös sinne ekalle puolikkaalle!

Varusteista puheenollen, tuossa alla olevassa kuvassa olevat Salomonin S-lab maastojuoksukengät ovat ainakin viisi vuotta vanhat. Kaivoin ne naftaliinista yksiin sohjoisiin mäkitreeneihin ja oli älyttömän hyvät!! Kengät tuntui mulle raskauden jälkeen liian nafteilta, mutta nyt yhtäkkiä sopivatkin taas. Täydellinen vaihtoehto keliin, johon ei tavallisten lenkkareiden pohjakuviointi riitä ja taas toisaalta nastat ei toimi.

Hiihtolenkillekin ehdin tammikuussa ja sinne jäi kyllä sellainen poltto, että olisi pakko päästä äkkiä uudestaan. Nyt tosin pyryttää ihan kunnolla lunta, joten josko Paloheinään voisi odotella pian vähän pidempää baanaa. SIlle lyhyelle en lähde jonottelemaan. 😀

Tammikuussa tietysti puistoiltu, vaunulenkitelty ja kahviteltu, kuten hoitovapaalla kuuluu. Yksi ehdottoman kivoista jutuista ovat olleet myös treeniryhmän treenit. Niitähän olen jo moneen kertaan hehkutellut.

Kivaa helmikuun ekaa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Laura K. kirjoitti:

    Ihania inspiroivia kuvia <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *