Hae
Juoksujalkaa

Hiihtoa ja hierontakokeilua!

Viikonloppuna tuli vietettyä jo toinen sunnuntai peräkkäin suksilla! Niin mahtavaa puuhaa!

Hiihtoharrastukseen tuli kahden vuoden tauko raskauden ja synnytyksen takia. Viimeksi kolmannella kuulla raskaana ollessa kävin hiihtämässä Finlandiahiihdon ja siihen loppuivat sen talven hiihdot. 😀 Viime talvena hiihto ei vielä myöskään oikein maistunut, mutta tänä vuonna maistuu sitäkin enemmän.

hiihtoa

Ensimmäinen lenkki lähdettiin heittämään reilu viikko sitten Messilän maastoihin, jossa latuja oli huomattavasti pidemmältä kuin pääkaupunkiseudulla. Hiihdettiinkin Sinin kanssa reilut parikymmentä kilsaa. Nyt viime sunnuntaina meille riittivät Hakunilan maastot ja tiukassa pakkassäässä meni kolmetoista kilsaa.

Paloheinää olen toistaiseksi vältellyt lyhyen latubaanan takia, se kun ruuhkautuu pääkaupunkiseudun laduista varmasti kaikista eniten. Kun peltolatu (toivottavasti) saadaan auki, vanha tuttu Paloheinä on seuraavana listalla!

Hiihdossa on ollut taas ”opettelemista” tauon jälkeen! Tuntuu, että tekemistä on niin tekniikan (varsinkin tasapainon), mutta myös voimapuolen kanssa. Mäissä hapottaa meinaan erittäin pahasti. Nautin niin paljon tuosta koko kropan treenistä ja Hakunilasta löytyi pari aika mojovaa mäkeäkin! Toivotaan, että lumi pysyy laduilla ja saadaan niihin mittaa lisää, sillä tätä harrastusta olisi mukava jatkaa!

* * *

stress release

Viikonlopun ohjelmaan kuului myös erittäin miellyttävä hoitokokeilu, josta haluan mainita teillekin. Helsingin urheiluhieronnan palveluvalikoimaan on tullut uusi Stress Release -hoito, jossa yhdistyy mielestäni loistavalla tavalla hemmotteluhoito ja hieronta. Lue lisää hoidosta täältä.

Noin tunnin kestänyt rentoutumishoito tarjosi kyllä ihan täydellisen pysähtymisen lauantaipäivään ja hetken täysin itselle. Hoidossa käytetyt eteeriset öljyt tehostivat rentoutumista entisestään sekä toivat tunteen juuri hemmotteluhoitopuolesta. Hoito ei kuitenkaan ollut mitään silittelyä vaan siinä käytiin läpi jalkoja polvesta alaspäin sekä niska-hartiaseutua käyttäen mm. akupainantaa ja lymfatekniikkaa.

Vaikka olisin voinut maata pöydällä helposti vielä toisenkin tunnin, hoito oli rentoutumisen osalta oikein sopivan mittainen. Alkuun huomasin ajattelevani rentona olemista vähän liikaakin, kunnes jossain vaiheessa hoitoa olin sellaisessa tilassa, että en muista ajatelleeni yhtään mitään. En nukahtanut, mutta jollain tavalla pääsin juuri sellaiseen zen-tilaan, etten edes oikein muista siitä mitään. No, hyvältä tuntui joka tapauksessa!

Vaikka tämän hoidon tarkoitus ei ole liikaa keskittyä jumikohtiin hieman pidempään niitä selkeästi käsiteltiin. Itseltä ne löytyivät tällä kertaa vasemmasta jalkapojasta sekä oikean puolen niska-hartia -akselilta.

Hoidon jälkeen sai jäädä ihan rauhassa hetkeksi makaamaan vilttien sisään ja vielä lähtiessä suuhun sai pari palaa raakasuklaata. Täydellistä!! Viisi tähteä tälle palvelulle.

Seuraavaksi varaan ajan jälleen samaan paikkaan osteopaatille, sen verran jumeja löytyi. Tämän Stress Release -hoidon laitan sen jälkeen uudelleen listalle. Jos haluatte hemmotella itseänne tai antaa jollekin läheiselle stressitön hetki – täydellinen irtiotto arjesta – tässä vinkki, joka kannattaa lunastaa!

Ihanaa viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa !

2 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Paloheinän peltolatu on jo auki, ja mahtavassa kunnossa! Suosittelen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *