Hae
Juoksujalkaa

Kuukauden parhaat: helmikuu

Helmikuu vaihtui kovien pakkasten ja mahtavan auringonpaisteen siivittämänä maaliskuuksi. Ollaan pysytelty nämä pahimmat pakkaspäivät sisällä, kun vähän sekä pojalla että itsellä pientä flunssanpoikasta päällä. Täytyy kyllä sanoa, että ei ole pidemmän päälle mukavaa puuhaa tämä sisällä olo. 😀

Onneksi mittari lupailee maaliskuulle mukavempia lukemia ja päästään jälleen ulos purkamaan höyryjä. Mutta kuten maanantaina Instagramissa totesin, onhan tämä kunnon talvi nyt upea juttu! Itse ainakin otan mieluusti näistä jokaisesta neljästä vuodenajasta kaiken irti.

Tältä on näyttänyt helmikuu!

Helmikuu on ollut ennen kaikkea mukavien treenien aikaa! Sekä juoksutreenit että sisätreenit ovat olleet ohjelmassa mukana ja Treeniryhmässä ollaan päästy tekemään muutamat varsin kovatkin treenit. Kohti kevättä ja HCR:ia mennään, tietysti hyvän fiiliksen mukaan, kuten aina!

Hiihtämään pitäisi ehdottomasti ehtiä vielä näillä lumilla, mutta nyt vaan pitää vähän tarkastella tätä oloa, ettei pääse paha flunssa päälle.

Helmikuussa(kin) nähtiin ystäviä ja sainpa aivan ihanan ystävänpäiväyllätyksen Pramea korvisten muododssa. <3

Helmi-maaliskuun juoksuja ja treenejä tähdittävät jälleen kevään uudet juoksukengät. New Balancelta on kenkiä testissä ja sen lisäksi parhaillaan on käynnissä huhtikuun Sport-lehden juoksukenkätestiä varten. Tämä on ihana perinne, mukava saada taas olla mukana! Näistä alla olevista kengistä alkaa olla jo kaikista kokemusta, mutta testit jatkuvat edelleen.

Myös kuvissa näkyviä Gloryfyn rikkoutumattomia aurinkolaseja olen päässyt jo monessa treenissä ja vapaa-ajalla käyttämään. Niistä tulossa oma erillinen  tekstinsä.

Sitten kohti maaliskuuta, joka on jo oikeasti kevätkuukausi! 😉

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

p.s.  Kari Traa verkkokaupan alekoodi on voimassa 15.3. saakka. Koodilla LAURA20 saat koko valikoimasta -20% sekä postikulut veloituksetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *