Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Mitä huomioida ripsienpidennyksissä?

Kaupallinen yhteistyö: Beauty Studio Aimie

Niinhän siinä sitten kävi, että kuten vähän ounastelinkin, että aiempi vierailu Beauty Studio Aimieen johti seuraavaan.

Kerroin ensimmäisestä käynnistä ja ripsille tehdystä botox-käsittelystä tässä tekstissä ja reilun viiden viikon jälkeen nälkä alkoi kasvaa ripsien suhteen… Ja kyllä, otin jälleen volyymiripset! 😉

Helppous, nopeat lähdöt ja silti huoliteltu ulkonäkö (ilman vaivaa) on vaan mun juttu ja olkoon niin!

Tuohon aiempaan botox-käsittelyyn olin todella tyytyväinen. Se kesti ripsissä yllättävän pitkään, mutta ripsien uudistuessa ja kasvaessa se tietysti kasvoi pikku hiljaa pois. Käsittely kesti silmissä luvatun, lähemmäs 5 viikkoa. Ripsivärillä piti kuitenkin pelata tämänkin jälkeen ja ikävä alkoi nostaa päätään lähes vuosi sitten poistettuja kestoripsiä kohtaan.

Tässä lähtötilanne, ennen uusia ripsiä.

Nyt kun kuvaa katsoo, ripsissä voi vielä tuossakin vaiheessa nähdä aavistuksen jäljellä olevaa kaarevuutta, sillä omat ripseni ovat täysin suorat.

Uudet, hyvin maltilliset ja luonnolliset volyymiripset laittoi siis Beauty Studio Aimeen Ani Koivisto, joka on Salon Volume Lashes ripsiteknikko ja kouluttaja.

Ollaan alusta asti juteltu Anin kanssa paljon ripsienpidennysten vaaroista ja haitoista – tai onko niitä ylipäätään? Siitä tuli kipinä tämän tekstin kirjoittamiseen, sillä yllättävän vähän puhutaan haitoista ja huonoista kokemuksista kestoripsien suhteen.

Tässä uudet volyymiripset.

Itse sain jo aiempien ripsien aikana aina paljon kyselyjä siitä, kuinka usein huolloissa pitää käydä sekä etenkin ripsien poiston jälkeen, missä kunnossa omat ripset olivat säilyneet kaikkien noiden kahdeksan vuoden aikana. Itse luotin onneksi nuo vuodet ammattilaisten käsiin ja omat ripseni olivat säilyneet hyvinä.

Ripsipidennysten kanssa saattaa kuitenkin tulla paljonkin ongelmia vastaan. Ani kertoi, kuinka hänen pakeilleen tullaan usein, kun tarvitaan apua pilalle menneiden ripsien kanssa. Näin esimerkiksi, jos laitossa on käytetty liikaa liimaa, on laitettu liikaa painoa omalle luonnonripselle liian pitkällä kuidulla tai jos tapahtuu yhteenliimautumisia, kuidut liimataan liian lähelle luomea tai pahimmassa tapauksessa jopa luomeen kiinni. 🙁 Väärin tehdyt pidennykset voivat aiheuttaa pahojakin vaurioita ripsille ja jopa silmille.

Tässä muutama esimerkkikuva kauhutilanteisiin liittyen.

Sain Anilta muutaman kuvan huonosti laitetuista ripsistä, joita on tultu korjaamaan Beauty Studio Aimieen. Hieman eroaa tuosta yllä olevasta omasta siististä rivistä. Välillä näiden korjaus ei ole edes mahdollista vaan poisto ja tauko ripsistä on Anin mukaan ainoa keino.

Oikeaoppisesti tehdyissä ripsissä on otettu huomioon luonnonripsen paksuus ja pituus, mitä se pystyy kantamaan. Tällöin vältytään ongelmilta ja omien ripsien kärsimiseltä. Ammattilainen ottaa aina huomioon myös asiakkaan silmien ja kasvojen mallin, sekä tietysti asiakkaan omat toiveet. Kuituja laitetaan useampaa pituutta, jotta saadaan luotua haluttu malli.

Ripsien ei kuulu käytössä haitata normaalia elämää. Ne eivät siis saa tuntua, sattua tai nipistää ja jo ripsiä tehdessä asiakkaalla tulisi olla mukava olo. Silmien kirvely, nipistely, kuumotus jne. ei kuulu laittovaiheessakaan asiaan ja jos tällaisia tuntemuksia tulee, jotain on pielessä.

Myös kotihoidolla on merkitystä. Asiakkaalle tulee antaa ohjeet, kuinka pitää huolta kotona: päivittäinen pesu, pesu öljyttömillä puhdistustuotteilla, silmämeikkien tulee myös olla öljyttömiä, ei kovaa hankaamista. Niin, ja asiakkaan tulee näitä noudattaa. 😉

Itsellä esimerkiksi on petrattavaa tuossa ripsien päivittäisessä puhdistuksessa (lähinnä silloin, kun päivän aikana ei ole käyttänyt mitään silmämeikkiä), mutta nyt sain siihen Anilta ponnekkaan kotitehtävän.

Ylipäätään ripsiteknikon valintaan kannattaa käyttää aikaa ja esimerkiksi hinnan sijaan varmistaa, että tällä on tarvittavat koulutukset ja kokemus. Ammattilainen tarjoaa myös mielellään maksuttoman konsultointikäynnin asiakkaalle jos haluaa olla varma pätevyydestä ja laadusta. Pakko sanoa, että vaikka ripsiä laittaessa toivoisi ajan olevan hieman lyhyempi, lopputulos kertoo sen, että niiden laitto on tehty huolellisesti ja taidolla.

Eli kiteytettynä

Älä ahnehdi

Luota ammattilaiseen

Huolla ja hoida – myös kotona

Kaunista viikon jatkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagram

p.s. Ripsien Botox-käsittelyyn on tarjous vielä voimassa: Lash Lift & Lash Botox & Lamination hintaan 75 e (ovh. 89 e). Mainitse varatessa juoksujalkaa. Voimassa toukokuun loppuun!  

Kaupallinen yhteistyö: Beauty Studio Aimie

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *