Hae
Juoksujalkaa

Hikinen torstaiyhdistelmä

Yhdistelmätreeneistä oli puhetta aiemmin! Torstaina tuli tehtyä aika tiukka treeni, joka yhdisti niin juoksua kuin lihaskuntoakin.

Alkuun 30 min kiihtyvä juoksutreeni. Siten, että alun leppoisasta 10 minuutin lämmittelyvauhdista vauhti kiihtyi tasaisesti koko lenkin ajan. Lopussa viimeiset minuutit jo lähes 100 lasissa. 😉

Tämä treeni on helpointa toteuttaa mittarin kanssa, jolloin pystyy hieman seurata vauhteja. Jos ei omista mittaria kannattaa lähteä liikkeelle tosi maltilla ja pikkuhiljaa kiihdyttää, koska olennaista treenissä on pystyä pitää vauhti  loppuun saakka nousevana.

Lenkki toimii hyvänä juoksutreeninä ja toisaalta myös lämmittelynä tulevalle kuntopiirille. Lenkin voi korvata samantapaisesti kiihtyvänä juoksumatolla, crosstrainerilla tai sisäpyörällä, mutta ainakin minä haluan maksimoida ulkonaoloajan aina kun mahdollista.

Parasta on muuten, että tähän treeniin ei välineitä tarvita ja pianhan sen voi tehdä jo ulkona kokonaan!

Patteri 1

Kolme kierrosta.

*Syväkyykky & jalan loitonnus yht 20. Rauhallinen tahti, parin sekunnin pito sekä ala-asennossa, että ylhäällä jalan loitonnuksessa.

*Etunojapunnerrus jalan ojennuksella yht 20. Vuorojalka irti lattiasta punnerruksen ajan. Kiinnitä huomiota keskivartalon tukeen. 

*Vatsalihakset alaspäin katsovasta koirasta lankkupitoon yht 10. Kiinnitä lankkupidossa huomio lapatukeen sekä tiukkaan keskivartaloon.

Tauko

Patteri 2

Kolme kierrosta.

*Askelkyykky ristiin astuen 15/puoli. Astu ristiin, mutta pidä vartalo kohtisuoraan eteen. Tee ensin toinen puoli.

*Kylkilankusta kierto kyynärpää johdolla 10/ puoli. Korosta kylkilankussa kyljen kaarta ja palaa lankkuasentoon, jossa tiukka lapatuki.

*Perhosrutistus yht 15. Tuo jalat jalkapohjat vastakkain ”sammakkoasentoon”. Tee vatsarutistus ojentamalla kädet eteen.

Sitten vaan testaamaan!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *