Hae
Juoksujalkaa

Kauneudenhoito omiin käsiin

*Sisältää mainoslinkkejä

Vierailin pari viikkoa sitten TwistBe myymälässä Helsingin Kampissa. Samassa tilassa sijaitsee sekä myymälä että hoitola ja lisäksi verkkokauppa on aina avoinna.

TwistBe on kolmen naisen, Veeran, Susannan ja Katin, elämäntyylin ja intohimon tulos. He ovat opiskelleet kosmetiikan valmistusta, ihon biologiaa sekä kosmetiikassa käytettävien raaka-aineiden ominaisuuksia. Viime viikolla he olivat mukana Suomen Leijonan luola ohjelmassa hakemassa rahoitusta kauneusmaailman mullistavalle verkkovalmennukselle. Se menestyikin varsin hyvin 😉

Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus

Seuraava kurssi alkaa 16.4., jolle osallistun itsekin*. Se toivottavasti tulee auttamaan myös minua kamppaillessani ihonhoidon viidakossa. Juuri nyt ihollani on rauhallinen hetki, koska olen löytänyt oikeat tuotteet ja varmasti hormonitoiminta on rauhoittunut synnytyksen jälkeen. Aiemmista ihovaikeuksistani voi lukea tagin kasvojen kuntoremontti alta, joka löytyy myös tämän tekstin lopusta.

Haluan kuitenkin jatkossakin varmistaa, että ymmärrän paremmin ihonhoitoa ja erityisesti kosmetiikkatuotteiden sisältöjä.

Tämä on ehkä suurin syy, miksi innostuin tästä kurssista todella paljon ja haluan siitä teillekin kertoa.

Valmennus lupaa

Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus kertoo kaiken oleellisen, mitä sinun tulee tietää ihostasi, kosmetiikasta ja kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta selkokielellä. Jo yli 400 suomalaista on käynyt valmennuksen ja kokenut sen hyödylliseksi.

Jos et halua enää kulkea mainostajien talutushihnassa loputtomasti testaillen omalle iholle sopivia tuotteita, niin tässä on ratkaisu.

Neljän viikon valmennus koostuu innostavista teksteistä ja lyhyistä videotietoiskuista, jotka katsot itselle sopivimpaan aikaan, missä ja milloin vain. Kurssiin kuuluu lisäksi suljettu Facebook-ryhmä, jossa pääsee jatkamaan keskustelua; kysymään valmentajilta lisätietoja sekä seuraamaan muiden ryhmäläisten kysymyksiä.

Kurssin jälkeen

 • Säästät rahaa kosmetiikan hutiostoilta
 • Opit ostamaan juuri sinulle sopivaa, kosmetiikkaa
 • Opit tulkitsemaan kosmetiikan ainesosaluetteloita
 • Opit huomiomaan elintapasi osana ihonhoitoa
 • Saat koko loppuelämäksi eväät ihonhoitoon
 • Saat -20% alehinnat TwistBe verkkokauppaan valmennuksen päättyessä sekä useita etuja hyvinvointikonsultaatioista ja -mittauksista

Mielestäni yksi suurin juttu kurssissa on, että valmennus perustuu faktoihin, ihon biologiaan ja kehon fysiologiaan sekä asiakastyössä saatuun kokemukseen. Kurssi on paketoitu helposti ymmärrettävään ja täysin arjessa hyödynnettävään muotoon, joten itse ei tarvitse kahlata tuolla viidakossa loputtomiin.

Valmennus koostuu neljästä osasta

 • Ihon biologia
 • Elintavat
 • Ostaminen
 • Ihonhoito

Saan tarjota teille 16.4. alkavaan valmennukseen alennuksen. Koodilla JUOKSUJALKAAUAI saat kurssin hintaan 72 € (norm. 87€) Koodi on voimassa 8.4. asti.

Laitan myös kisan pystyyn! 🙂 Yhdellä onnekkaalla on mahdollisuus päästä mukaan verkkokurssille. Perustele alle, miksi juuri sinä ansaitset paikan kurssilla. Kisa on käynnissä 7.4. saakka ja toinen paikka tarjolla instagramissa.

Twist Be
Myymälä & hoitola
Lapinlahdenkatu 7
00180 HELSINKI

*osallistuminen saatu blogin kautta.

Kaunista viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

5 kommenttia

 1. Tanja kirjoitti:

  Aikuii-iän akne ihoon apua. Tätä ihoa ei voi ainakaan syyttää hoitamatta jättämisestä. Lisähaasteita tuo yötyö, joka sekään ei ole aina armollinen iholle.

 2. Niina kirjoitti:

  Kuulostaapa kivalta valmennukselta!! ? itsellä on helposti rasvoittuva, kuivuva ja punoittava iho. Ala-asteikäisenä puhjennut akne häiritsee edelleen, siihen tarkoitetut aineet ovat usein ns kovia myrkkyjä, se kuivattaa jo entuudestaan kuivaa ihoa hyvin paljon. Lisäksi minulla on huono ääreisverenkierto, mutta kasvojen iho punoittaa herkästi. Kaikki vinkit on tarpeen ?

 3. Mari Järvenpää kirjoitti:

  Hutiostot ja ehkä pahimpana virheenä laiskuus ihonhoidossa! Näiden syiden takia valmennus olisi paikallaan? Ja varsinkin kun ikää alkaa tulemaan niin jopas iho kiittää ???

  • Laura kirjoitti:

   Arvontakone osui suhun! Onnea, pääset mukaan TwistBen valmennukseen 🙂 Laitan vielä tarkemmat ohjeet sähköpostitse.

 4. Katja kirjoitti:

  Ihoni on herkkä ja varsinkin talvella kuiva. Se punoittaa myös herkästi. Olisin todella tämän tarpeessa ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *