Hae
Juoksujalkaa

Kari Traa Urban Training vihdoin Suomeen!

Hei, nyt on superkivoja uutisia! Tämän kuun lopulla 29.4. starttaa Helsingistä kevään Kari Traa Urban Training -kiertueemme ensimmäinen tapahtuma, jota  olen ohjaamassa yhdessä ystävän ja kollegan Heidin kanssa. Tapahtuma on saavuttanut jo suuren suosion mm. Ruotsissa ja Norjassa.

Ja mikä parasta, emme vaikuta ainoastaan pääkaupunkiseudulla, vaan lähdemme kiertämään ympäri Suomea! 5.5. Tampere ja 12.5. Jyväskylä. Syksyn kiertueella jatkamme kohti Pohjois-Suomea. Paikkakunnat ja tarkemmat tiedot vahvistuvat muutaman viikon sisään.

kari traa urban training

Urban Training on kaupunkitreeni, joka on suunniteltu kaikenikäisille ja –kuntoisille naisille. Tarkoituksena on nauttia liikkumisen ilosta ja sen tuomasta hyvästä fiiliksestä. Treenistä saat juuri niin haastavan kuin haluat, kaikki tekevät oman kunnon mukaan.

Eli lämpimästi tervetuloa – nappaa ystäväsi mukaan!

Toimithan nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Ilmoittautumaan pääset täältä. Osallistumismaksu (15 e) menee lyhentämättömänä Roosa nauha -syöpäsäätiölle. Osallistujat saavat Kari Traan treenipaidan, goodiebagin sekä sponsoreiden virvoitusjuomia.

Helsinki 29.4.

Tampere 5.5.

Jyväskylä 12.5.

xx Laura & Heidi

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kuvat: Elina Hovinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *