Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Täyden palvelun Hotel Sveitsi

Kaupallinen yhteistyö: Hotel Sveitsi

Seikkailua, jännitystä, treeniä, naurua, rentoutumista, mahtavaa seuraa ja hyvää ruokaa – siitä oli naisten Hyvinkään reissu tehty!

Tätä reissua oli odotettu. Päätettiin viime vuonna Monnan ja Hillan kanssa ottaa tavaksi pienet äitien irtiotot. Ne voivat sisältää oikeastaan mitä vaan, mutta pääasia niissä on, että saamme vauhdikkaan taaperoarjen keskelle lisäripauksen luksusta ja hiukan omaa aikaa kera vertaistuen. Toki tapaamisilla pääaiheena usein ovat ne kotona touhuavat minit, mutta niitä asioita on ihana päästä jakamaan yhdessä.

hotel sveitsi

Lauantaiaamuksi lähtö kohti Hyvinkäätä ja Hotel Sveitsiä oli sovittu klo 10. Viime vaiheille jouduttiin jännittämään kokoonpanoa, sillä Hilla oli saanut yllättäin ärhäkän vatsataudin. Lopulta kävikin niin, että hän joutui jättää reissun kokonaan väliin. Harmitti niin paljon!!!

Päätettiin kuitenkin lähteä matkaan Monnan kanssa kahdestaan, kunnes Monnalta tuli juuri ennen lähtöä viesti, että saadaan sittenkin mahtava tyyppi kolmanneksi porukkaan. Lehtomaan Emmi spontaanina naisena lähti puolen tunnin varoitusajalla mukaan ja kurvasikin meitä hakemaan ennätysajassa!

Saavuimme Hyvinkäälle aikataulun mukaisesti ja lauantaille suunnitellussa ohjelmassa oli ensimmäisenä Seikkailupuisto. Voi apua, miten mahtava paikka!! Monta kertaa tuli sanottua ääneen, että niin huikea kokemus. Itse en ole mikään extremeä kaipaava vaan mieluiten pidän jalat tukevasti kiinni maanpinnalla. Varsinaista korkeanpaikan kammoa tai mitään muutakaan sellaista ei ole, mutta vatsanpohjasta kyllä otti ennen ensimmäistäkään kipuamista yläilmoihin. 😀

seikkailu sveitsi

SeikkailuSveitsi tarjosi juuri sopivasti haastetta ja jännitystä. Oli äärimmäisen palkitsevaa huomata, kuinka sitä uskalsi ja onnistui radalla. Mitä pidemmälle siellä mentiin, olo alkoi rentoutua, eikä jännittänyt enää yhtään niin paljon. Ratoja oli eri tasoisia ja pituisia. Mikä vapauden tunne lasketella yhtä Suomen pisintä köysirataa vaijerin varassa roikkuen. Pää oli sillä hetkellä niin tyhjä kuin vain voi olla ja se on uskomaton tunne se!

Seikkailupuiston ympärillä ja Hotel Sveitsin läheisyydessä on kattavat luontopolut ja mahdollisuudet juoksulenkkeihin. Seikkailupuiston lähistöllä oli mukavan kokoiset rappusetkin, joissa pääsee tekemään vaikkapa kunnon porrastreenin. Ens kerralla juoksuvarusteet mukaan siis!

fit park

Seikkailupuistosta matka jatkui Hotel Sveitsin Fit Park salille. Meille oli sovittu PT:n vetämät treenit ja täytyy sanoa, että tunnin kokonaisuus oli ihan nappi meille siihen hetkeen! Vähän kahvakuulatreeniä ja sitäkin enemmän liikkuvuutta. Kiitos vielä PT Miralle, joka luki meidän tarpeita täydellisesti. Hotel Sveitsin sali on muuten todella iso ja monipuolinen, joten ehdottomasti treenivaatteet mukaan, jos siellä yövytte. 😉

Treenin ja herkullisen salaattilounaan jälkeen suuntasimme huoneeseen suihkuun ja valmistautumaan iltaan. Huoneena meillä oli Junior Suite, joka oli kolmen naisen kesken jaettuna oikein mukavan kokoinen.

illallinen

Kolmen ruokalajin illallisen saimme nauttia Alku-ravintolassa. Pöydässä vierähtikin herkullisten makujen ja hyvien juttujen äärellä monta tuntia. Ilta jatkui vielä huoneessa höpötellen yli puolen yön. Aamulla kuitenkin hyvin levänneenä (tämä oli myös yksi kriteeri reissulle) suuntasimme aamupalalle ja siitä pikku hiljaa kotiin. Ihana, ihana reissu!

Ei voi kuin lämpimästi suositella tätä monipuolista viihde-ja hotellikeskittymää. Sijainti on helppo saavuttaa niin autolla kuin vaikkapa junalla ja Hotel Sveitsissä tekeminen ei varmasti lopu kesken. Samassa rakennuksessa toimii yllämainittujen aktiviteettien lisäksi mm. SuperPark sekä elokuvateatteri. Tänne on päästävä uudelleenkin!

Reissu teki tehtävänsä ja enemmänkin, sillä mieli on kivoja muistoja täynnä ja virkeänä aloittamaan uusi viikko.

Kiitos Hotel Sveitsi, kun saimme tulla vieraiksi ja kiitos Monna ja Emmi mutkattomasta seurastanne. <3

Keväistä viikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Hotel Sveitsi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *