Hae
Juoksujalkaa

Ylös, ulos treenaamaan!

Sain tiistaina kunnian osallistua ihanan pariskunnan kirjanjulkkareihin. Monnalta ja Tuukalta ilmestyi Ylös, ulos treenaamaan -kirja, joka kannustaa nauttimaan liikunnan ilosta, raikkaassa ulkoilmassa.

Lähdettiin Lupaus-studiolla vietettyihin julkkareihin Emilin kanssa. Uteliaalle ja vauhdikkaalle taaperolle mahtava paikka muuten tuo Lupaus-studio. Paljon kaikkea mielenkiintoista, mutta periaatteessa mikään ei mene rikki! Ihaninta oli, että paikalta löytyi taaperokaverit Emma ja Selma sekä koirat Pimu ja Gere. Koirat on tällä hetkellä ihan ykkösjuttu!

Ylös ulos treenaamaan -kirja motivoi liikkumaan! Omalla kehonpainolla tai luontoa apuna käyttäen voi tehdä todella monipuolisia treenejä, eikä aina tarvita välineitä tai pitkää aikaa, vaan lyhyemmätkin harjoitukset riittävät. Kirjasta löytyy harjoituksia kestoltaan 10 minuutista vajaaseen tuntiin.

Kirjasta löytyy valtavasti liikkeitä ja vinkkejä treenien tueksi selkein, värikkäin kuvin sekä parikymmentä erilaista treeniä, pariskunnalle ominaiseen iloiseen tapaan.

Kirja on tekijöidensä näköinen: värikäs, kannustava ja mukaansatempaava.

Kirja kannustaa liikkumaan myös ystävien ja perheen kanssa sekä arvostamaan hyötyliikuntaa kiireisen arjen osana. Kirjan voi tilata täältä: Ylös, ulos treenaamaan

* * *

Tähän samaan syssyyn on hyvä muistuttaa pariskunnan järjestämästä huipusta City Survivors kaupunkiseikkailusta. Itse olen osallistunut kahteen aiempaan järjestettyyn, mutta tajusin viikko sitten, että tänä vuonna tapahtuma jää omalta osalta väliin päällekkäisen buukkauksen vuoksi 🙁 🙁 buuuuu!!!

Helsingin tapahtuma alkaa olla kuulemma täynnä, mutta muutamalle nopealle löytyy vielä paikka. Voin lämpimästi suositella tapahtumaa, sillä se on erilainen, hauska, yllättävä ja hyvänmielen seikkailu!

Sitten se paras osuus: saan arpoa osallistumisen yhdelle joukkueelle Helsingin City Survivors -kilpailuun 5.5. Kommentoi alle, jos olet mukana arvonnassa. <3 Aikaa osallistua 15.4.2018 klo 22 saakka. Ilmoitan voittajalle sähköpostitse.

Aurinkoista perjantaita 13. päivää!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *