Hae
Juoksujalkaa

Kuukauden parhaat: huhtikuu

Mahtavaa vappupäivää ja tervetuloa

toukokuu – ehdoton suosikkikuukauteni!

Huhtikuu piti sisällään paljon kaikkea odotettua ja näköjään säätkin ovat kuukauden aikana vaihdelleet täysistä hiihtokeleistä keväisempiin keleihin. 😀 Toivottavasti ne oikeat kevätsäät alkavat nyt vihdoin toukokuun alettua. Mitä tulee kesäisempiin keleihin, tasan kolmen viikon päästä siintävä reissu takaa sen, että me päästään ainakin hetkellisesti nauttimaan jo lämpöisemmistä keleistä. Paras ennakkosynttäri(/äitienpäivä)lahja, mitä ihminen voi toivoa. <3

Vappu vietettiin ennakkosuunnitelmista poiketen ihan kotioloissa ja sisätiloissa, pienen flunssan kourissa. Onneksi mitään sen kummempaa ei näyttäisi olevan. Samalla ollaan saatu koko porukka levättyä kunnolla ja se tuli enemmän kuin tarpeeseen.

Kuplivaa vappupäivän jatkoa!

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *