Hae
Juoksujalkaa

Kesätreeniseuraa vailla?

*Sisältää mainoslinkkejä

Pieni treenikuulumispäivitys lienee paikallaan pitkästä aikaa. 🙂 Täällä olen pidellyt nimittäin reilut pari viikkoa treenitaukoa, orastavan pikkuflunssan takia. Ei tule tauti kunnolla päälle, mutta ei ole mennyt myöskään täysin pois. Onneksi ei ole kuitenkaan vaikuttanut normaaleihin päivätekemisiin. En ole myöskään halunnut hötkyillä treenien pariin ja riskeerata Urban Training -tapahtumia, joten olen suosiolla ollut täysin tauolla omista treeneistä. Nyt olo alkaa onneksi tuntua jo paremmalta ja pari yötä mennyt jo täysin ilman kurkkukipua.

Juoksutauko on tehnyt sen, että olen alkanut pohtia myös kokonaan HCR:n jättämistä väliin. Toisaalta olisi mukava käydä juoksemassa se läpi pitkänä lenkkinä kivan tapahtuman vuoksi, mutta toisaalta kokonaan pois jääminenkään ei tässä vaiheessa haittaisi. Tuntuu, että edellisestä lenkistä on ikuisuus, puhumattakaan pidemmästä lenkistä.

Kaikista eniten ikävöin ihan peruslenkeille ja lihaskuntotreenien pariin. Liikunnan saaminen arkirutiiniksi hakee vieläkin vähän paikkaansa tässä taaperoarjessa. Alkuvuosi tuli treenailtua ihan mukavasti, kun kävin Treeniryhmän treeneissä. Etenkin maanantain juoksutreenit olivat vakio-ohjelmassa. Ennen flunssa-aaltoa tuntui, että juoksukunto oli mukavasti kohoamaan päin, vähän kuin huomaamatta, sillä yhteistreenit olivat niin kivoja!! Porukassa treenaaminen ja treenien kalenteriin kirjaaminen motivoivat ja saavat liikkeelle.

treeniryhmä

Treeniryhmä on ollut nyt muutaman viikon tauolla, mutta

kesäksi on alkamassa jälleen uusi Treeniryhmä 21.5.-5.8.2018.

Aion treenata mukana koko kesän, mutta hyppään samalla myös toiseen rooliin, yhdeksi Treeniryhmän valmentajista! Vastuullani on osa maanantain juoksutreeneistä ja voin jo nyt paljastaa, että monipuolisia ja kivoja treenejä on luvassa, kuten niissä on ollut tapana tähänkin asti. Treenit on suunniteltu niin, että mukaan voi osallistua juoksun saralla vasta aloittelevat tai jo aiemmin lenkkeilleet. 🙂

Hinta on mielestäni erittäin kilpailukykyinen ja osallistumisesta on tehty helppoa. All in -kortti (89 €) oikeuttaa pääsyn koko kesän treeneihin ja valikoima on laaja. Kesäkalenteri pitää sisällään juoksuharjoituksia, kehonhuoltoa, kahvakuulaa, kehonpainoharjoittelua, kuntopiiriä, voimaharjoittelua, joogaa, liikkuvuutta parantavia harjoituksia, temppuilua & akrobatiaa ja paljon muuta.

Ja mikä parasta, pääsee treenaamaan hyvässä porukassa – ulkona!

Ilmoittaudu ihmeessä mukaan, jos kaipaat kesäksi sopivasti haastavia treenejä iloisessa porukassa. Ilmoittautumaan pääset tästä.

Aurinkoista helatorstaita ja kivaa loppuviikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kuvat: Markku Lempinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *