Hae
Juoksujalkaa

Terkut lomalta!

Saavuttiin maanantai-iltana Bulgarian auringon alle. Pari ekaa päivää on sujunut oikein rattoisasti altaalla taaperon kanssa touhutessa ja mikäs siinä, täydellistä rentoilua ja yhdessäoloa, mitkä olivatkin matkan ainoat tavoitteet.

Lyhyt, vain kolmen tunnin lento oli myös toivottu ja sujui hyvin. Nousua ja laskua poika ei edes noteerannut, mutta sitäkin enemmän piti olla aktiviteettia koko matkan ajalle. Siihen nähden kolme tuntia oli meille just sopiva. 😉 Loistavasti kuitenkin meni, vaikka etukäteen olin vähän jännittänyt niin pitkään paikallaan istumista.

Tänään kävin aamulenkillä ja olipa mukava päästä hikoilemaan myös treenin merkeissä. Juoksin alle n. 5km ja tein pienen lihaskuntotreenin päälle, kun tuli vastaan noin kiva treenisuora.

pikatreeni jaloille

Liikkuva askelkyykky x20
Vauhditon pituushyppy x20
Loikat x20
Kyykyt x20

Kolme kierrosta, kävelypalautuksilla. Huh hellettä! 😀

Aurinkoisia päiviä myös koti-Suomeen!

xx Laura

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *