Hae
Juoksujalkaa

Matkalaukun vakiolenkkarit

Sain keväällä testiini New Balance Fresh Foam Zante v4.* Omasta juoksukenkäkaapista on löytynyt joka-ikinen Zante -malli, niiden ilmestymisen jälkeen, se kertonee jotain.

monipuolisuus

Zantejen hankkimista puoltaa eniten mielestäni niiden monipuolisuus. Ne sopivat monentyyppisille lenkeille, mutta itse käytän paljon myös muuten vapaa-ajalla. Tämänhetkinen väri, musta, on ollut sellainen, että kengät sopivat lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ainakin tällaisen lenkkarityypin mielestä. 😉

Kuitenkin Zantet ovat aina nousseet itsellä erityisesti kengiksi, jotka on helppo pakata mukaan reissuun. Zantet ovat kevyet ja helposti pakattavat, mutta sen lisäksi riittävän tuetut ja vaimennetut lenkeille erilaisilla alustoilla. Viime reissulla juoksin niin hiekalla, asvaltilla, laatoituksella kuin mukulakivelläkin. Lisäksi tein hyppyjä ja loikkia sisältävän treenin. Zantejen kanssa on kävelty eri kaupunkilomilla lukuisia kilometrejä. Hengittävyys on hyvä neulotun päällisen vuoksi, joten toimivat myös kuumemmilla säillä. Saumattoman materiaalin vuoksi ei tule hiertymiä tai rakkoja!

Edellisessä mallissa ehdin jo hieman huolestua, sillä Zantet oli viety erisuuntaan kuin olin toivonut. Lisäksi koko oli muuttunut huomattavasti napakammaksi. Arvaatte kuinka onnellinen olin, kun vetäisin nämä v4 jalkaani ja siinä oli se vanha tuttu Zantejen tunne!

Ainoa, mitä olen tässä viime aikoina pohtinut ja lähetänkin toiveen New Balancen suuntaan: voisiko Zanteja saada myös vaihtoehtoisesti Boa -kiinnityksellä? 🙂 Olen tähän mekanismiin totaalisen ihastunut ja se tekisi reissukengistä entistäkin näppärämmät!

Pakko muuten loppuun verrata Zanteja myös käytössäni oleviin ja Instan kautta paljon kysymyksiä saaneisiin New Balance FuelCore Sonic kenkiin. Näissä kahdessa mallissa on nimittäin paljon samankaltaisuutta. Molemmissa malleissa droppi on 6mm ja paino liikkuu samoissa lukemissa. Isoimpana erona kuitenkin Zantejen lesti, joka on kapeampi.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

*Kengät saatu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *