Hae
Juoksujalkaa

Juhannuksesta paluu kesäiseen arkeen

Juhannus sujui kivasti ja pääsin tekemään myös parit kunnon treenit. Heti torstaina juoksin läheiselle pesiskentälle ja tein juoksijan lihaskuntotreeniä; mm. loikkia, kinkkauksia, erilaisia kyykkyjä, hyppyjä ja vähän erillisiä vatsalihasliikkeitä. Siinä mietinkin, että melko harvoin tulee enää tehtyä erikseen vatsoja, ne kun hoituvat toiminnallisissa treeneissä vähän ”siinä sivussa”.

Lauantaina kävin kympin lenkillä ja alun pienen kankeuden jälkeen tuntui, että olisi voinut juosta vaikka kuinka pitkään. Välilä on mahtavaa päästä juoksemaan ilman vaunuja tai aikataulua, vaikka toisaalta juoksurattaidenkin kanssa lenkit sujuvat mainiosti. Totesin muuten kympin lenkin jälkeen, että paljon pidempää lenkkiä en noilla New Balancen Fuel Cell Impulseilla juoksisi. Mulle toimivat siis lyhyemmillä pyrähdyksillä ja maksimissaan kympin lenkeillä parhaiten.

Muuten juhannuksena vietettin aikaa mahdollisimman paljon ulkona, vaikka kelit vaihtelivatkin laidasta laitaan. Onneksi oli hyvät varusteet mukana. Taas huomasi, kuinka helppoa onkaan, kun pääsee vaan helposti ovesta suoraan pihalle kirmailemaan tuon vilkkaan pojan kanssa!

Oon muuten täysin ihastunut näihin siilileggareihin. <3 Ne on Flexi Lexi -merkkiset ja Suomessa niitä pääsee ostamaan StarlineDance -verkkokaupasta. Kivoja herkkuprinttejä löytyy paljon ja laatu on todella hyvä. Meidän pikku veijarilla ollut niin sisä- kuin ulkoleikeissäkin käytössä, eikä niille pesun jälkeenkään ole tapahtunut mitään.

Paluu kesäiseen arkeen on ollut kuitenkin myös mukava ja eilen sain vetää jälleen Treeniryhmäläisille juoksutreenit.  Eilen oli niin ihana kesäinen ilta, ettei treenien veto kyllä paljon työltä tunnu. Nyt näyttää, että kesä on tullut takaisin ja se on kiva juttu se!

Eilen laitoin myös kivan arvonnan pystyyn Instagramiin (@lauraenroth). Käy kurkkaamassa ja osallistumassa, jos lastenhuoneen sisustaminen on itselle ajankohtaista ja kiinnostavaa. 🙂

Sellaisia kuulumisia tähän väliin, kivaa viikon jatkoa!

xx Laura

Juoksujalkaa myös Facebookissa & Instagramissa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *