Hae
Juoksujalkaa

Kuukauden parhaat: kesäkuu

Kesäkuu on selvästi ollut juoksun ja juhlan aikaa. 🙂 Tuli nähtyä poikkeuksellisen paljon ystäviä ja sain yhden luksuslauantain ja -sunnuntain pelkästään itselleni. Se oli muuten tosi tervetullut juttu, vaikka alkuun epäilinkin sen viettoa ja tarpeellisuutta.

Oikeasti kesäkuu jää mieleen myös koko alkuvuoden tapaan uuden asunnon etsimisen ja näytöissä ravaamisen kuukautena. Niistä juoksuista ei tullut erityisemmin räpsittyä puhelimeen kuvia…

Kesäkuu oli myös tuskastelua siitä, että kerrostalo ei vaan enää sovi meidän perheen asumismuodoksi ja pientä epätoivoa siitä, löytyykö meidän näköistä ja kriteereillä varustettua kotia ollenkaan. Ja löytyihän se viimein! Tämä kesäkuu jää siis todellakin mieleen myös oman kodin löytymisen kuukautena. <3

Just nyt ei pyöri mitään muuta mielessä, joten palailen asiaan myöhemmin. Ihanaa heinäkuista sunnuntaita!

xx Laura

Facebookissa @juoksujalkaa

Instagramissa @lauraenroth

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *