Hae
Juoksujalkaa

Kuukauden parhaat: heinäkuu

Heinäkuun kuvat ovat aurinkoisen kesäisiä, huhhuh mikä superkesä on ollut! Samanlaisena näyttää elokuukin alkavan. 🙂

Pari viime viikkoa on puuhattu muuton parissa ja pakko myöntää että niissä hommissa hieman viileämpi sää olisi ollut paikallaan, mutta nyt kun se on tehty, en valita. Tottakai ollaan ehditty myös keleistä ja kesästä nauttia, ihan mahtavaa että kerrankin Suomessa voi viilettää pitkälle iltaan ilman villavaatetta mukana.

Nyt on vanhalle asunnolle sanottu heippa ja  vihdoin päästään omaan kotiin ja etenkin omalle pihalle jatkamaan kesää. Tätä ollaan odotettu ja heti ekoina päivinä huomattu että tämä sopii meille ja touhutaaperolle.

Tänään polkaisin myös ekan treenin takapihalla, ai että, onneksi kesää on jäljellä vielä vaikka kuinka!

Mukavaa elokuuta,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *