Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Ripaus luksusta muuttorumbaan!

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Nyt uskallan jo sanoa, että muutto on voiton puolella, kun melkein kaksi viikkoa uudessa kodissa asumista on täynnä. Viime viikonloppuna saatiin tehokkaasti kaikki tavarat paikalleen, listalla on enää muutamia ei-niin-akuutteja juttuja, joita voi nakutella tässä pikku hiljaa.

Hienosti on lähtenyt elo uudessa käyntiin, mm. takapiha on maksanut itsensä jo tässä vaiheessa takaisin. 😀 Lähiympäristöön ollaan päästy jo vähän tutustumaan ja tekemistä piisaa!

Noin muuten, täytyy tähän oikein itselle kirjoittaa muistiin, että heinäkuussa muuttaminen ei ole välttämättä paras idea. 😉 Toki elellään aika poikkeuksellista kesää säiden puolesta, mutta tämä voisi olla sellainen ohjenuora, jos ja kun seuraavaa muuttoa suunnittelee. Lämpöä nimittäin riitti, mutta kuten naapuri totesi, ei se räntäsateessakaan mukavaa olisi!

muuttosiivous

Saatiin kuitenkin muuton kannalta yksi isoin, ärsyttävin, aikaa vievin ja hikisin homma ulkoistettua ammattilaisille. Nimittäin siivoukset sekä Töölön vanhaan asuntoon että Espoon uuteen kotiin. Tämä yhteistyö Stellan kanssa oli ehdottomasti muuton pelastaja ja järkyttävän iso apu!

Miten mahtavaa oli kantaa uuteen kotiin tavarat sisään, kun asunto kiilsi puhtautta. Pöydällä odotti kukat ja kortti, jossa kerrottiin, että myös ikkunat on pesty.

kotisiivous

Stellan Kotisiivous sisältää:

  • Lattioiden imurointi ja nihkeällä pyyhkiminen
  • Pölyjen ja tahrojen pyyhkiminen
  • Keittiön tasopintojen, välitilan kaakeleiden, kaapinovien, pienkodinkoneiden pintojen, liesituulettimen pinnan ja lieden pyyhintä, roskien pois vienti ja roska-astioiden puhdistus
  • Suihkutilan pesu roiskeiden korkeudelta, lavuaarin ja hanan pesu, peilien pyyhintä, pölyjen pyyhintä, wc-istuimen pesu, lattian imurointi ja kosteuspyyhintä
  • Ikkunoiden pesu lisätilauksesta

Tämä tehtiin meillä siinä vaiheessa, kun uusi asunto oli remontoitu ja se oli vielä tyhjillään.

Töölön asuntoon puolestaan tehtiin muuttosiivous sen jälkeen kun tavarat oli roudattu Espooseen. Stellan muuttosiivous takaa sen, että koti on pölytön, tahraton ja tuoksuu puhtaalta. Sinne on mukava seuraavan asukkaan kantaa kamppeet paikoilleen. Ainoastaan pakastimen pesu jäi itselle, koska emme olleet tajunneet sitä sulattaa!

kokemuksia

Stellan kanssa kaikki sujui mutkattomasti. Juttelin sekä puhelimitse että sähköpostitse heidän kanssaan ja palvelu oli hyvää ja asiantuntevaa. Siivoojat saapuivat paikalle molempiin osoitteisiin sovittuina ajankohtina, heillä oli kaikki tarvittavat siivousvälineet mukana, meidän tarvitsi vain olla paikalla avaamassa ovet. Sen jälkeen koko asiaa ei tarvinnut enää miettiä. Tämä oli valtavan iso helpotus ja totesinkin monta kertaa, että vielä jos tässä pitäisi alkaa siivoamaan!?

Siivousten ulkoistaminen ammattilaisille toi muuttoon ripauksen luksusta, kaiken tämän hien ja roudaamisen keskelle.

Tajusin muuton aikana, että jos ja kun jatkossa muutetaan, en aio ikinä enää huhkia itse näitä siivousosuuksia vaan antaa sen ammattilaisten käsiin. Miten tämäkään ei ole tullut aiemmissa muutoissa edes mieleen? Muutto taaperon kanssa oli myös melko erilainen, verrattuna edelliseen, kun Emil oli vielä vauva. Onneksi isovanhemmat hoitivat lastenhoito-osuuden enemmän kuin putkeen.

Nyt jatketaan kotiutumista ja päästään vihdoin aloittamaan muutaman viikon kesäloma. Ihanaa viikonloppua!

xx Laura

p.s. Instagramin puolella on käynnissä kisa, jossa voit voittaa 3h Stella-lahjakortin (arvo 137,79 eur). Kipaise osallistumaan Instagramiin @lauraenroth, tarkemmat ohjeet siellä!

*Siivoukset saatu Stellan kautta, blogiyhteistyön merkeissä.

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *