Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Apua lastenhoitoon

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Kun aloitin yhteistyön Stellan kanssa, selvisi, että heillä on myös lastenhoidon palveluita tarjolla. Tämä kiinnosti kovasti, sillä parin vuoden aikana on silloin tällöin tullut tarvetta muutaman tunnin lastenhoidolle, eikä isovanhemmat ole voineet aina pikaisella aikataululla auttaa. Emil onkin vauvasta saakka kulkenut ties missä kinkereissä sujuvasti mukana, mutta  taaperoikäinen lapsi ei ole enää niin helppo mukana pidettävä kuin vauva… 😀

kertaluonteinen lastenhoito

Pääsimmekin testaamaan kertaluonteista lastenhoitoa*, joka on tarkoitettu nimensä mukaisesti lyhyempien, kertaluonteisten menojen ajaksi. Toki Stellan kautta on mahdollista tilata myös säännöllistä, jatkuvampaa lastenhoitoa.

Niinpä viime viikolla sain tiedon lastenhoitajasta, joka tulisi Emiliä hoitamaan työmenoni ajaksi. Palaveri oli sovittu kestoltaan klo 10-12, joten sovimme hoitoajaksi klo 9-13. Aija saapuikin heti yhdeksältä ja pääsimme käymään läpi aamupäivän ohjelmaa ja mitä toiveita tai ajatuksia meillä siihen on. Briiffaus oli lyhyt ja ytimekäs, poika hetkessä pakattuna vaunuihin ja pian he jo vilkuttelivat lähtiessään puistoon. Itselle jäi vielä hyvin aikaa ennen palaveriin lähtöä, jonka käytin hyödyttömästi haahuillessani ympäri asuntoa. Haha, tuossa on vielä itsellä harjoittelemista…

Jo automatkalla sain ensimmäisen viestin ja  kuvaterkut, että kaikki sujui hienosti. Seuraava kuva tuli palaverin puolessa välissä ja niitä kuvia oli tosi kiva saada! Emil on (pian) kahden vuoden ikään mennessä ollut hoidossa ainoastaan isovanhempien ja muiden sukulaisten huomassa, joten ”täysin ventovieraan” hoitajan käyttäminen totta kai jännitti (tietenkin enemmän äitiä kuin poikaa).

Kaikki meni hyvin. Heti alusta asti oli varma tunne hoitajan ammattitaidosta, en oikeastaan miettinyt koko hoitaja-asiaa koko menoni aikana.

Palasin kotiin ja poika oli levollisesti päiväunilla, joten homma ei olisi voinut enempää nappiin mennä. Käytiin vielä Aijan kanssa läpi aamupäivän kulkua ja hoitoajasta jäi tosi hyvä tunne. Jälkikäteen kysellessä Emilkin tuumasi, että Aija-täti saa tulla jatkossakin leikkimään, joten tätä palvelua varmasti käytämme toistekkin!

sujuvuus

Saatiin kokeilu blogin kautta, mutta katselin Stellan sivuilta hinnastoa, joka puoltaa palvelun käyttöä muulloinkin, silloin tällöin tarpeen tullen. Etenkin kotitalousvähennyksen jälkeen summa on hyvin maltillinen.

Lastenhoidon kokeilu oli kaikkiaan helppo ja vaivaton. Juttelin puhelimessa Stellan yhteyshenkilön kanssa, jossa käytiin hieman läpi toiveita hoidolle, päivärytmiä, sekä mm. Emilille kivoja ja tärkeitä juttuja. Puhelun jälkeen sain tekstiviestin, jossa kerrottiin meille tulevan hoitajan tiedot ja vastaavasti meidän perustiedot välitettiin hoitajalle.

Tyytyväisyys lastenhoidon palveluihin on Stellalla 98% luokkaa ja myös minä uskallan tätä sydämestäni suositella. Jos jatkossa haluamme jo tutun Aija-tädin Emiliä hoitamaan, sekin pyritään aina mahdollisuuksien mukaan järjestämään. Motivoitunut ja työstään pitävä henkilö oli ilmiselvästi tämä Aija, mutta kuulemma muutkin hoitotiimissä työskentelevät ovat. Kuulin myös, että iso osa Stellan lastenhoidon palveluista on sairaan lapsen hoitokeikkoja, etenkin taas syksyn ja talven flunssa-aaltojen iskiessä. Osa yrityksistä tarjoaa sairaan lapsen hoitopalvelua myös työsuhde-etuna, jolloin se on maksuton työntekijöille. Aika hieno etu!

Käy osallistumassa Instagramissani (@lauraenroth) kisaan, jossa on mahdollista voittaa 3h Stella-lahjakortti. Kisa on käynnissä 19.8.2018 klo 20 asti. Lahjakortin voi käyttää esimerkiksi siivouspalveluun tai vaikkapa tähän lastenhoitoon.

xx Laura

*Saatu blogiyhteistyön kautta.

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *