Hae
Juoksujalkaa

Uusia treenikuvioita ja muita kuulumisia!

*Sisältää mainoslinkkejä

Tuntuupa että viime kerrasta on pitkä aika, kun olen istunut alas ja kirjoittanut kuulumisia! Nytpä sitten 🙂

Ollaan kotiuduttu Espooseen älyttömän hyvin, tuntuu kuin kaikki palaset ois loksahtaneet täällä kohdilleen ja mahtava nähdä kuinka myös pikkumies nauttii vapaammasta olostaan. Ollaan saatu viettää myös lomaa yhdessä jo reilun viikon verran ja vielä toinen samanmoinen edessä. Sitten onkin syyskuu, joka on viimeinen kuukausi kotona ennen mun töihin paluuta. Kääk! Ja toisaalta jee!

syksyn treenit

Oon päässyt täällä hyvin myös treenien makuun. Juoksun suhteen rantaraitti on nostanut lenkit aivan uudelle levelille, vitsi mitkä maisemat ja vaihtelevat maastot! Nautin!

Myös salitreenit on aloitettu eilen tiistaina Monnan kanssa Espoonlahden Elixialla yhteistyön merkeissä. Pakko sanoa, että en oo vielä ikinä treenannut niin valoisalla ja toimivalla salilla. Helppoutta lisää se, että salille on lyhyt kävelymatka ja treeneihin extrailon tuo tietysti loistava seura. 🙂 Oon niin älyttömän iloinen ja kiitollinen tästä yhteistyöstä Elixialle. Instan puolella ollaankin jo ilahdutettu teitä meidän treenivideoiden merkeissä ja lisää on luvassa koko syksyn, sen lupaan! 😉

Syksyn treeneihin uutta sisältöä tuo myös Limitless Mixed -valmennus, johon osallistun niin ikään blogiyhteistyön kautta. Kahdeksan viikon verkkovalmennus yhdistelee sali- sekä kehonpainotreeniä, joka sopii mulle enemmän kuin hyvin. Valmentajana toimii Suomen varmasti kovin kehonpainotaituri Joosua ”Jope” Visuri. Mahtavaa päästä treenaamaan hänen johdollaan! Valmennus starttaa 27.8. ja mukana on jo yli 160 osallistujaa, mutta vielä nopeat ehtii mukaan. Kyseessä on monipuolinen valmennuspaketti, jossa on myös ruokavalio otettu huomioon. Ja ei, en saa tästä mitään myyntipalkkiota, ajattelin vaan vinkata, jos ruudun toisella puolella olisi kiinnostusta tällaiseen.

* * *

Tiistaina oltiin kuvaamassa myös hovikuvaajan kanssa vähän uutta ilmettä blogiin, piiiitkästä aikaa Suvilahdessa. Se on kyllä paikka, missä ei ole puutetta hyvistä paikoista. Kun päätä kääntää, löytyy aina uus ja parempi lokaatio. 😀 Aika on kuitenkin meillä molemmilla rajallinen, joten vedettiin homma tuttuun tapaan tehokkaasti purkkiin. Tuskin maltan odottaa valmista matskua!

Ihanaa elokuista viikkoa,
toivottelee Laura

@juoksujalkaa Facebookissa
@lauraenroth Instagramissa

* Osallistuminen valmennukseen saatu blogiyhteistyön kautta.

4 kommenttia

 1. Lenkillä-blogi/Elina kirjoitti:

  Kiva kuulla, että olette kotiutuneet hyvin Espooseen. Muutin tänne 14 vuotta sitten elokuussa, eikä minua vapaaehtoisesti saa muuttamaan minnekään muualle. 😀 Missä päin työpaikkasi on, jos saa udella? Onko pitkä työmatka?

  Juoksen itse joskus rantaraitilla, kun yksi lapsista pitää viedä kerran viikossa Tapiolaan harrastukseen. Usein löydän itseni tosin Tapiolan kirjastosta lukemasta tai kirjoittamasta. Ihanan rauhallinen ja inspiroiva paikka. Espoossa on kyllä mahdollisuuksia monenlaiseen tekemiseen. Ja onhan siinä se upouusi Ainoa vieressä myös.

  Aah, itsekin pitäisi päättää, millä salilla alkaa käydä. Olen joskus ollut Elixiassa (Lepuski) jäsenenä, mutta ryhmäliikuntatunnit ovat vähän turhia, kun aerobinen puoli tulee hoidettu tuolla lenkkipoluilla. 😀 Muuten tykkäsin kyllä paikasta.

  Hauskaa syksyä!

  • Laura kirjoitti:

   Moikka Elina ja kiitos kommentista! En ihmettele yhtään ettet halua muuttaa muualle 😀 Espoo on vienyt meidätkin nopeasti mukanaan!

   Mun työpaikka sijaitsee Espoon keskuksessa tai tarkemmin Muuralassa eli ei ihan lähellä.. Lisäksi tarvitsen työpäivien aikana autoa, niin en oikein pysty hyödyntää työmatkoja liikkumiseen. Se ois kyllä tehokas tapa, varsinkin kun arkisin aikaa ei ole yhtään liikaa. Katsotaan miten tämä päiväkoti- ja työarki lähtee liikenteeseen, senkin vuoksi on mukava, että lenkkipolut ja sali on aivan kodin lähellä.

   Kivaa syksyä sinne myös, toivottavasti jalka alkaa kestää juoksua jo paremmin!

 2. Anna kirjoitti:

  Tunnistin intrakuvista että meillä on samat treenimaastot ja sali. Myös me olemme viihtyneet todella hyvin. Käyn usein Klobbenin uimarannan ulkopuntilla – joten ulkotreenivinkkit olisivat tervetulleita

  • Laura kirjoitti:

   Oi mahtavaa, onpa kiva kuulla! 🙂 Hei ja kiitos ulkotreenipaikkavinkistä, Klobbenin ohi olenkin jo muutamaan otteeseen juossut, mutta en tiennytkään että siellä on tuollainen treenipaikka. Täytyypä mennä testaamaan ja laittaa vinkkejä tänne myös 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *