Hae
Juoksujalkaa

Hyvän mielen torstai

Eilen torstaina pääsin FemiHealthissa järjestettyyn äitien hyvän mielen aamuun. Tilaisuus alkoi klo 9 aamulla, mutta heräsin vastoin normaalia jo aivan liian aikaisin, klo 6. Alkuun mietin, että syön rauhassa aamupalaa, luen lehtiä, selaan Instagramia ja muuta perinteistä, mihin nykyään ei ole aamuisin juurikaan aikaa. Tai ainakaan rauhaa. 😀

Päätin kuitenkin välttää aamuruuhkat ja lähteä jo hyvissä ajoin kohti Katajanokkaa, mikä olikin hyvä idea.

Katajanokalla tein tunnin aamukävelyn, välillä musiikkia kuunnellen, välillä rauhasta nauttien. Katselin kun muut kiirehtivät töihin ja itse olin täysin vailla kiirettä. Samalla tajusin, että tämä taitaa olla viimeisiä tällaisia aamuja, töiden alkaessa kuukauden päästä. Tietysti suurimman poikkeuksen tilanteeseen toi myös se, että mies on lomalla ja pääsin tilaisuuteen ylipäätään itsekseni lähtemään.

Hassuinta oli yllättää itseni pariin otteeseen ajattelemassa, kuinka nytkin voisin tehdä jotain ”tärkeämpää”. Piti oikein muistuttaa, että tunnin rauhallinen oma aika oli täysin ansaittu tuohon aamuun.

Äitien hyvän mielen aamu sai siis arvoisensa alun ja sellaisena se jatkuikin. Heti FemiHealthiin päästyäni sain vaihdettavaksi ihanat Yvetten treenivaatteet ja vuorossa oli Barre-tunti. Se olikin ensimmäinen kerta kyseisellä tunnilla ja entiselle baletin harrastajalle niin kiva kokemus! Hieman on tosin jäykistynyt niistä vuosista… Tunti teki niin hyvää ryhdille ja tuntui että koko päivä menikin hieman ryhdikkäämmällä askeleella.

Tunnin jälkeen nautimme maukkaan Paulig Kulman aamupalan ja tilaisuuden jälkeen jatkoin omaa aikaani vielä parin tunnin verran. Oli niin rentouttavaa, kun ei ollut mitään aikataulua tai kiirettä yhtään mihinkään. Kotona aloitettiin eilen jo hieman synttärijuhlintoja, kun isompi miehistä viettää synttäreitään tänään ja pienempi viikon päästä.

Hyvän mielen torstai. <3

Mukavaa viikonloppua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa
@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *