Hae
Juoksujalkaa

Treenitapahtumista virtaa syksyyn!

Ainakin ruudun tällä puolella on kesän jälkeen treenimotivaatio kohdillaan ja hinku päästä takaisin arkirytmiin kova. Usein itsellä juuri syksyisin tulee tämä isoin motivaatiopiikki. Siksi tällä hetkellä onkin niin mahtavaa, että lenkkipolut ja sali on nyt helposti saavutettavissa sekä arkeen mahdutettavissa.

Monia vuosia ilmoittauduin aina syksyisin johonkin juoksutapahtumaan, koska se motivoi tekemään säännöllisiä lenkkejä kesälläkin ja toisaalta aloitti syksyn tehokkaasti. Vuosia kävin juoksemassa puolimaratonini juuri syksyisin ja se toimi lenkkimotivaattorina monta vuotta.

Toinen itselläni toimiva tapa lisätä tai ylläpitää treenimotivaatiota, on kaverin kanssa liikkuminen. Vaikka välillä on ihanaa vastapainoa olla täysin itsensä ja omien ajatuksiensa kanssa, parhaat muistot ja tunnelmat tulee kyllä kaverin kanssa.

Kummasti sitä ylittää itsensä ihan eri tavalla, kun kaveri kannustaa vieressä!

Eilinen toimi jälleen hyvänä esimerkkinä: olin koko päivän suunnitellut illaksi lenkkiä, mutta juuri ennen sitä alkoi sataa. Eikä ihan vähää, koska pieni sadehan on paras lenkkisää. Vettä tuli kuin saavista kaataen. Hetken jo mietin sen väliin jättämistä, mutta olin sopinut Heidin kanssa puhelutreffit lenkin ajaksi ja lisäksi sain Instan äänestyksessä monta kannustavaa peukkuja, että ilman muuta lenkille vaan. Eihän sitä voinut jättää väliin, kiitos siis teille!

Eli ei muuta kuin lenkkarit jalkaan, lippis päähän ja kaatosateeseen!

Sadetta ei siinä jutellessa edes huomannut ja kotiovelta, täysin läpimärkänä suuntasin suoraan lämpimään suihkuun ja saunaan. Ihan parasta ja tajusin, että tämä on yksi asia, mitä odotan syksyltä. Juuri näitä lenkkejä. 🙂

kari traa urban training -kiertue

Kari Traa Urban Training -kiertue lähestyy ja tapahtuma onkin ihan paras tapa viettää kiva ja aktiivinen päivä ystävän kanssa. Vaikka päivän aikana tulee taatusti tunne siitä, että on treenattu, se ei ole ainoa tavoite. Tarkoituksena on pitää kivaa ja nauttia yhdessäolosta.

Seinäjoki 8.9.
Oulu 15.9.
Rovaniemi 16.9.

Urban Training paikkakunnat ovat valikoituneet sen perusteella, missä tiedämme löytyvän aktiivista ja liikunnallista porukkaa, jonne on helppo saapua myös lähipaikkakunnilta.

Kiertue vastaa siihen usein kuultuun toiveeseen, että tapahtumia järjestettäisiin myös pääkaupunkiseudun ulkopuolella!

Kevään tapahtumat Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä keräsivät valtavan määrän naisia liikkumaan ja samalla olemme keränneet pottia Roosa Nauha -säätiölle. Osallistumismaksu (15 e) lahjoitetaan säätiölle lyhentämättömänä ja ainakin itse odotan treenitapahtumien lisäksi myös sitä, millainen summa sinne saadaan kerättyä. <3

Treenien haastavuudesta on tullut paljon kysymyksiä, mutta kannustan kaikkia lähtemään rohkeasti mukaan! Valmentajina mun ja Heidin tehtävänä on luoda mukava tapahtuma, missä jokainen löytää sopivan tason haastaa itseään. Ja kannustusta tästä tapahtumasta ei tule puuttumaan – satoi tai paistoi!

Suorittaminen ei ole Urban Training -tapahtumien juttu ollenkaan; tärkeintä on uskaltaa lähteä mukaan, kannustaa kaveria ja pitää hauskaa.

Olethan jo ilmoittautunut?

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa
@lauraenroth Instagramissa

Kuvat: Elina Hovinen

2 kommenttia

  1. Saara kirjoitti:

    Tuo tapahtuma kuulostaa niin kivalta! Heti jos tulette tänne Turkuun, olen mukana!!?

    • Laura kirjoitti:

      Kiva kuulla! 🙂 Turku on ollut monesti listalla, toivotaan että päästään vetämään tapahtuma myös joskus Turussa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *