Hae
Juoksujalkaa

Sateinen, mutta antoisa Pohjois-Suomen viikonloppu!

”Ei tässä sokerista olla”

”Sateessa tehty treeni tuo entistäkin paremman olon”!

Näillä huudahduksilla vietettiin sateinen, mutta niin antoisa Pohjois-Suomen Kari Traa Urban Training viikonloppu. Tämän vuoden kuuden paikkakunnan kiertue päättyi viime viikonloppuna, kun lauantaina kirmailtiin pitkin Oulun katuja ja sunnuntaina Rovaniemellä. Tässä tulevat tapahtuman ns. viralliset kuvat, mutta käy ihmeessä kurkistamassa Heidin blogista kuvia kiertueen kulisseista meidän silmin.

Oulu

Tutustuttiin Heidin kanssa Oulun reittiin perjantaina alkuun kävellen ja aurinkoisesta päivästä nauttien. Molemmille Oulu oli melko vieras paikka, joten jälleen kerran tuli todistettua, että lenkkarit jalassa kaupunkiin tutustuu parhaiten. Lähdimme vielä uudestaan juosten testaamaan koko treeni kokonaisuudessaan ja voin sanoa, että keskusta-alue on tällä hetkellä melko tuttu. 🙂 Päivän jälkeen maistui ruoka ja uni.

Lauantai-aamuna Oulun tapahtumaan lähtiessä sadetta ei vielä näkynyt, mutta oltiin kuumeisesti päivitetty sadetutkaa pari edellistä päivää ja sieltähän se alkoi treenin puolessa välissä tihkuttaa juuri ennusteen mukaisesti. 😉 Tämä ei kuitenkaan mukana olijoita haitannut vaan treeni vedettiin tietysti loppuun saakka hyvällä asenteella. Oulussa oli hyvä meininki heti alusta saakka ja ihania iloisia kasvoja!

 

Kuvat: Noora Kitunen

Rovaniemi

Rovaniemelle saavuttiin Heidin kanssa lauantaina Oulun treenin jälkeen. Lähdettiin saman tien kartoittamaan paikkoja ja suunnittelemaan treeniä, vaikka pääosin se oli tietysti jo ajatustasolla valmis. Aina ei kuitenkaan mene kuten suunnittelee. 😀 Reitit ja treenit ovat olleet joka kaupungissa yksilöllisiä ja jokaiselle kaupungille erikseen meidän suunnittelemia. Rovaniemi ei päästänyt meitä suunnittelun suhteen helpolla ja ainoastaan yksi syy oli kaatosade. Toinen oli pimenevä ilta ja kolmas liian pitkät välimatkat. 😀 Mutta niin vain saatiin huippu treeni aikaiseksi ennen yöunia.

Sunnuntaina satoi heti aamusta lähtien, joten pelkäsimme monen jättävän treenin väliin. Tapahtuma oli loppuunmyyty ja paikalle saapuivat kaikki treenaajat sekä vielä 7 ylimääräistä. 😀 Sanoinkin, että Pohjoisen naisia ei kelit pitele! Sen muistan jo opiskeluvuosilta. Kelien ei annettu häiritä tekemisiä, sen sijaan hankittiin oikeat varusteet ja jatkettiin hommia. Tämä onkin yksi parhaimmista opetuksista Rovaniemen 6 vuodelta. 😉

Treeni oli sateinen, mutta en kuullut yhdenkään valittavan. Kun loppuvenyttelyssä kysyin, ketä sade haittasi, yksikään käsi ei noussut ylös. Lämmitti niin paljon valkun mieltä. Ja tottahan se on, että huonommissa olosuhteissa vedetty treeni tuo entistä paremman fiiliksen!

Kuvat: Saara Rahkamaa

Kiitos Oulu ja Rovaniemi!

Meillä oli mahtava viikonloppu! Kiitos myös molemmilla paikkakunnilla toimineille apukäsille sekä Intersport Valkealle ja Intersport Rovaniemelle.

Tässä vaiheessa vielä yhteinen kiitos koko kiertueelle: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Seinäjoki, Oulu ja Rovaniemi. Kiitos jokaikiselle mukaan ilmoittautuneelle ja mukana treenanneelle. Innolla odotetaan, millainen potti ollaan saatu kerättyä Roosa Nauha -säätiölle. Kiitos myös kaikista kivoista kohtaamisista, oli mahtavaa päästä juttelemaan kasvotusten jo pitkäänkin Juoksujalkaa -blogin mukana kulkeneille. <3

Näihin kuviin ja tunnelmiin, vieläkin menee kylmät väreet, eikä se johdu sateesta.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *