Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Työt alkaa, olenko valmis!?

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Viimeinen kotonaoloviikko pärähti juuri käyntiin! Kieltämättä vähän ristiriitaisissa merkeissä, sillä samaan aikaan kun on mahtavaa päästä arkeen ja töihin kiinni, tuntuu ihan hirveän haikealta päättää tämä reilu parin vuoden vaihe elämässä. <3 Helpotusta töihin paluuseen tuo se, että mies jää nyt muutamaksi viikoksi pojan kanssa kotiin ja päiväkodin aloitus ei tule tähän samaan syssyyn. Palaan tekemään nelipäiväistä viikkoa, joten sekin osaltaan auttaa tässä uudessa elämänvaiheessa.

Tuntuu, että viimeisellä viikolla pitäisi yrittää ottaa entistä enemmän kaikki irti yhteisestä ajasta, vaikka niin olen yrittänyt tehdä koko kahden vuoden ajan.

uusi arki

Uusi arki tuo myös ajankäyttöön uusia haasteita. Ollaan käyty kotona keskusteluja, jossa molempien treenit, harrastukset, kodin ylläpito ja ennen kaikkea yhdessä tekeminen on otettava nyt enemmän tarkastelun alle ja ehkä myös suunniteltava tarkemmin. Etenkin sitten muutaman viikon päästä, kun molemmat olemme töissä ja poika päiväkodissa. Ymmärrän, että töihinpaluu ei tietenkään ole mikään maailmanloppu, mutta uusi tilanne, jossa varmasti tulee enemmän haasteita aikataulujen tasapainottamisessa.

Kesästä saakka ajatustasolla onkin pyörinyt yksi ajatus arjen sujuvuuden helpottamiseksi. Silloin saimme nimittäin ison avun Stellalta muuttosiivouksen kanssa. Sen kirjoituksen pääset lukemaan täältä. Päivittäiset kotiaskareet kerääntyvät pakostakin jatkossa iltaan ja vapaa-aikaa olisi kiva viettää muutenkin kuin imurin varressa tai pyykkejä lajitellessa.

Olenkin erityisen iloinen, että yhteistyö Stellan kanssa jatkuu ja pääsemme testaamaan tuoko kerran kuussa tehty kotisiivous apua arkeemme. Tulen raportoimaan tilanteesta blogissa. 🙂 Itse koin sekä Stellan muuttosiivouksen että myöhemmin testaamamme lastenhoitajan palvelun todella helppona ja vaivattomana käyttää. Tiedän myös, että monet perheet samaistuvat helposti tilanteeseen. Useimmiten ystäväperheiden kanssa jutellessa, esiin nousee juuri perheen yhteisen ajan vähyys.

Täällä tällä kertaa hieman haikeissa merkeissä, mutta innolla tulevaa odottaen

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

2 kommenttia

 1. Elina/Lenkillä-blogi kirjoitti:

  Tsemppiä koko perheelle uuteen tilanteeseen! Itselle oli ainakin oudointa ajatus siitä, että joku muu hoitaa lapsen syömiset, pukemiset, nukuttamiset ja muut. Mun pojat (tytär oli jo tuolloin koulussa) olivat ensin puoli vuotta ryhmäperhepäiväkodissa, josta ihana hoitaja laittoi mulle ensimmäisinä päivinä töihin tekstiviestejä, miten päivä sujuu. Se helpotti suuresti. Sittemmin tilanteeseen tottui, ja itse nautin aikuisten maailmasta töissä.

  Ekat kuukaudet ovat toki väsyttäviä vähän kaikille ja helposti tulee pöpöjä päiväkodista ja itselle poissaoloja töistä, mutta täytyy miettiä, että muutkin ovat siitä selvinneet. Kiva kuulla, miten siivousapu vaikuttaa arjessa. Hyvää syksyä!

  • Laura kirjoitti:

   Kiitos Elina, ihanaa vertaistukea, just oikealla hetkellä! Tuohan siinä oudointa onkin sekä se, että yhtäkkiä ei nähdäkään päivisin enää niin paljoa. Varmasti outoa alkuun ja vaatii totuttelua meiltä kaikilta, mutta uskon kans, että siihen ajan myötä tottuu. Meidän poika on niin sosiaalinen ja vilkas, että saa varmasti paljon enemmän virikkeitä ja puuhaa! Paljon oon kuullut myös noista ekojen kuukausien poissaoloista, toivotaan että säästyttäisiin pahimmilta pöpöiltä.

   Mukavaa syksyä myös sinne!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *