Hae
Juoksujalkaa

Kuukauden parhaat: syyskuu

Niin se vaan tuli syyskuu ja vilahti just niin nopeasti ohikin kuin olin ounastellut. Syyskuussa on ollut tänä vuonna ilmassa valtavasti uuden tuntua ja samaan aikaan paljon haikeutta. Isoimpana mullistuksena juuri nyt on mielessä huominen töiden aloitus. Hui!

Kivoja muistoja jää näistä kahdesta vuodesta kotona, mutta olen kyllä valmis siirtymään nyt seuraavaan vaiheeseen.

Tuntuu, että syyskuusta ja viimeisestä kotonaolokuukaudesta on yrittänyt saada viimeisetkin rippeet irti ja nauttia vielä enemmän täysillä kuin tähän asti. Samalla joudun muistuttamaan itseä siitä, että elämä ei lopu tähän ja ehdin tehdä paljon kivoja juttuja pojan kanssa töiden lomassakin. 🙂

Töihinpaluuta odotan innolla ja tunne on sama kuin olisi menossa ekana päivänä uuteen työpaikkaan. Jännittävää, mutta samalla uutta odottaen!

Pitäkää peukkuja!

xx Laura

@juoksujalkaa Instagramissa

@lauraenroth Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *