Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Pala taivasta keskellä kauppakeskusta

Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina
*Sisältää mainoslinkkejä

Espooseen muutettuamme, olen etsinyt itselleni luottokauneushoitolaa, joka olisi helposti saavutettavissa ja täyttäisi laatukriteerit. Se löytyi sattumalta ja oli täyskymppi heti keskiviikkona, ensimmäistä kertaa ovista sisään astuessa.

Isossa Omenassa sijaitsevan SpaPaulinan lasisten ovien takana vastaanotto oli lämmin. Kaksi hymyilevää naista toivotti ystävällisesti tervetulleeksi ja teki olon kotoisaksi heti alkumetreiltä. Asiakaspalvelu pitäisi olla itsestäänselvyys, mutta se ei todellakaan kaikissa paikoissa ole ja siksi myös mainitsemisen arvoista. Miten se muuten onkaan niin, että etenkin kauneushoitoloilla tämä on yksi isoin kriteeri, mitä arvioi, kun miettii onnistunutta kokemusta?

Odotellessa oli tarjolla teetä, kahvia ja vettä, mutta päätin tässä vaiheessa olla ilman ja nauttia siitä rauhallisesta tunnelmasta, mikä heti ovien jälkeen aukesi. Tiedättekö, juuri sellainen täydellinen spa-tunnelma, joka tuoksuu hyvältä ja jo ennen minkäänlaista hoitoa, tulee levännyt ja rentoutunut olo.

spa paulina

Koska kauneushoitola sijaitsee kauppakeskuksessa, se tekee sinne pääsyn todella helpoksi. Julkisilla Isoon Omenaan pääsee sujuvasti ja omalla autolla liikkuessa auton saa parkkihalliin maksuttomana. Ison Omenan appia käyttäessä, ilmaista parkkiaikaa on itseasiassa yhteensä 4 tuntia, joten siinä ajassa hoituu isommatkin asiat. 🙂 Mietinkin siinä odotellessa, että nykyään parasta on, kun saa hoidettua monta asiaa yhdellä kertaa näppärästi saman katon alla. Uskon, että saman ajatuksen jakaa moni muukin.

Itse en ollut tällä kertaa menossa hemmotteluhoitoon vaan aina niin ”mukavaan” sokerointiin, mutta pääsin hyvään tunnelmaan jo ennen hoitoon menemistä. Sokerointi* ei ole kiva ja kivuton kokemus (joskus jopa todella epämukava), mutta olen sitä mieltä, että siitäkin saa olosuhteisiin nähden mukavan ja mutkattoman. Hoidon tehneellä Riikalla oli taito luoda tällainen tunnelma. SpaPaulinassa sokeroinnissa käytetään Helmi vartalosokeria, joka on Suomessa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Se ei sisällä hajusteita tai muitakaan allergisoivia ainesosia.

Palveluvalikoima on SpaPaulinassa laaja, pitäen sisällään kaiken perinteisen kauneushoitolatarjonnan, mutta eroaa muista kauneushoitoloista varmasti siitä, että se on todella kylpylä keskellä kauppakeskusta. Ohi kävellessä ei edes tajua, minkälainen oma maailmansa ovien takaa aukeaakaan. Täydellinen lahjaidea – tai tapa, jonka aion itselleni jatkossa suoda: ripaus luksusta arkeen!

Spa Paulina

Piispansilta 9 – 11, Iso Omena 2. krs. ESPOO

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *