Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Jalat talvikuntoon!

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty
*Sisältää mainoslinkkejä

Yleisimmin jalkojen kuntoon aletaan kiinnittää huomiota alkukesästä, ennen sandaalikauden alkamista. Koko talven sukkien sisälle piilotetut jalat on mukava valmistella kesäkuntoon, ainakin itsellä ajatus yleisemmin toimii näin. Kuitenkin etenkin tänä kesänä huomasin, että jalathan ovat juuri kesän jälkeen ehkä huonoimmassa kunnossa. Sandaaleilla kävely kuluttaa jalkoja, jalat hikoilevat enemmän, rakkoja ja kovettumia syntyy helpommin ja muutenkin jalat ovat kesällä kovalla kulutuksella.

Sain blogin kautta testiin MayBeautyn jalkamaskin, jota testasin ajatellen sen tuovan apua pahimpaan hätään jalkojen kanssa. Jalat oli nimittäin siinä kunnossa, että oli tehtävä ensihoito kotona, ennenkuin viitsisi edes mennä ammattilaiselle jalkahoitoon. 😀 Olin aiemmin testannut marketista ostettuja vastaavia tällaisia ”jalkasukkia” ja nekin ovat toimineet ihan mukavasti. Juuri tuoneet sen pienen alkusysäyksen jalkojen kunnon paranemiseen, mutta eivät ns. pureudu kunnolla ongelmakohtiin.

Nythän kävi niin – ja syy miksi tästä tuotteesta tännekin kirjoitan – että sain perua koko jalkahoitoajan.

Tämä jalkamaski nimittäin toimi kuin häkä. Korostan vielä, että jalkani olivat todella huonossa kunnossa lähtötilanteessa, etenkin kantapäistä sekä varpaiden kärjistä. Kuivat ja kuluneet kuin hiekkapaperi. Myös muutama kovettuma löytyi. Harmittaa vietävästi, etten ottanut ennen ja jälkeen kuvia. Mikä aloittelijan moka!

Ihan lyhyt tämä hoitorupeama ei ole ja kannattaa ennen hoidon aloittamista miettiä, ettei jalkoja tarvitse esitellä n. pariin viikkoon. Kuorintavaihe on nimittäin aika karun näköistä. Mutta lopputulos palkitsee isolla kädellä!

maybeauty jalkamaski

  • Hoito aloitetaan 10-15 minuutin jalkakylvyllä
  • Pussit annetaan olla jaloissa 2h ajan
  • Jalkojen iho alkaa kuoriutua 3-7 päivän jälkeen. Hoitoa voi edesauttaa päivittäisillä jalkakylvyillä, joita en itse huomannut tehdä ollenkaan. Kuorinta käynnistyikin itsellä varmasti tästä syystä kunnolla vasta n. 6 päivän jälkeen pussien pidosta.
  • Hoito on valmis 7-10 päivän kuluessa. Mulla meni kokonaisuudessaan ehkä n. 12 päivää, että loputkin jalkojen ihosta oli kuoriutunut. Koko jalat kuoriutuivat kauttaaltaan. Tämän jälkeen jalat olivat pehmeät kuin vauvan peppu.

 

Kuvat MayBeautyn sivuilta.

Siis ihan käsittämättömän hyvä tulos kotikonstein ja yhdellä kertaa!

Vaikka sain MayBeautyn tuotteita blogin kautta testiin, ne eivät velvoita kirjoittamaan/ suosittelemaan yhden yhtä tuotetta, mikäli en niitä aidosti halua suositella. Tämä oli kuitenkin tuote, jonka halusin nostaa ensimmäisenä esiin, sillä se ei ainoastaan kuorinut jalkojen päältä kuollutta ihoa vaan meni oikeasti syvemmälle. Kovettumat poistuivat ja kantapäiden iho muuttui pehmeäksi ja sileäksi.

Jos tuote kiinnostaa, saan tarjota ostoksesta -30 % etukoodilla juoksujalkaa. Tällöin Foot Maskille jää hintaa vain 17,50 (norm. 25€). Koodi on voimassa 7.11.2018 saakka.

Osta jalkamaski: tästä. Alennettu hinta näkyy suoraan kassalla.

Ei siis tarvetta ammattilaisen pakeille tällä kertaa, katsellaan uudelleen vaikka keväällä sitten!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: MayBeauty

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *