Hae
Juoksujalkaa

Lähisuunnitelmissa synttäreitä ja messuja

Täällä viikonloppu on sujunut rauhallisissa merkeissä, eikä oo juurikaan ollut aikataulutettuja menoa. Katselin juuri kalenteria loka-marraskuun tuleville viikonlopuille ja siellä toistuu selkeästi kaksi eri teemaa: synttärit ja messut.

Ihan ensimmäisenä messuina ensi viikonloppuna siintää oma lemppari eli I Love Me -messut 19.-21.10., jonne näyttäisin pääsevän tänä vuonna ihan itsekseni kiertelemään. Pari vuotta sitten siellä mentiin ihan pienen vauvan kanssa ja viime vuonna vähän suuremman, joka tosin viihtyi hyvin vielä vaunuissa. Tänä vuonna ei varmasti näin enää olisi, joten kivaa vaihtelua päästä rauhassa kiertelemään.

Marraskuun ensimmäisenä viikonloppuna on klassikkomessut Go Expo Winter 2.-4.11. Tämä on ollut meillä perinteisesti koko perheen tapahtuma, kun katseltavaa ja mielenkiinnon kohteita riittää kaikille. Olen molemmilla messuilla yhteistyöbloggaajana, ties kuinka monetta vuotta ja nämä ovat itsellä syksyn odotetut tapahtumat, joihin on aina kiva mennä.

Toinen lähiviikkojen ja viikonloppujen teema on selvästi synttärit ja nimenomaan lasten synttärit. Niitä meillä osuu seuraaville kolmelle viikonlopulle, joista yhtenä juhlitaan kaksi sankaria. Tämä ilahduttaa etenkin pikkumiestä, olihan hänen yksiä ensimmäisiä sanoja aikoinaan ”kakku” ja aina jos tulee puhetta synttäreistä, hän tuumaa ensimmäisenä ”kakkua”. Sitä on varmasti luvassa riittämiin.

Totta kai yksi iso teema lähipäivien aikana on myös päiväkodin aloitus. Huomenna on edessä ensimmäinen tutustumiskäynti, joka on tietysti jännä paikka meille kaikille. Olen itse päässyt hyvin töissä vauhtiin, mutta päiväkodin aloitus tuo uuden twistin tähän kaikkeen uuteen.

Muutaman viikon päässä ovat myös ne aiemmin vihjailemani blogiin liittyvät muutokset. Odotan innolla, että pääsen niistä kertomaan täällä lisää.

Kivaa viikonloppua, nautitaan syyssäistä!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *