Hae
Juoksujalkaa

Metsäretkiä ja pipoarvontaa

Metsäretket on parasta ulkoiluterapiaa syksyllä tai oikeastaan kaikkina muinakin vuodenaikoina. Syksyllä niissä on vaan jotenkin erityinen tunnelma, etenkin kun nyt säät ja ruska hellii oikein kunnolla. Ihan mahtavaa, kun pojan kanssa pystyy jo tekemään tällaisia melko pitkiäkin kävelyjä metsässä ja mielenkiinto pysyy yllä, kun kaikenlaista uutta ihmeteltävää löytyy.

Emil on päässyt kesästä asti testailemaan ruotsalaisen Maxomorran ihania, värikkäitä vaatteita sekä asusteita. Pehmeät, luomupuuvillasta valmistetut vaatteet ovat selvästi myös kantajansa mieleen, sillä tällä hetkellä häntä kiinnostaa kovasti kuvat ja kuosit, joita vaatteissa on. Kun Maxomorralta on saapunut paketti, vaatteista löytyvät kuvat saavat aina ilon kiljahduksia aikaan ja hän alkaa tunnistaa niitä ja miettiä uusia (tai tuttuja) sanoja.

Nämä vaatteet ovat täydellisiä arkipäivän vaatteita ja tulevat pääsemään tositestiin nyt päiväkodin alkaessa.

maxomorra

Maxomorran vaatteissa ilahduttaa tietysti ulkonäön ja mukavuuden lisäksi GOTS-sertifikaatti, joka brändillä on. Se takaa mm. sen, että tuotteet on valmistettu ekologisesta puuvillasta ilman myrkyllisiä värejä tai kemikaaleja, koko tuotantoketju on mahdollista jäljittää sekä sen, että työntekijöiden hyvinvoinnista huolehditaan.

Maxomorra perustettiin Ruotsissa vuonna 2008 päämääränään tuottaa hauskoja, värikkäitä ja laadukkaita lastenvaatteita ekologisesta puuvillasta tehtaassa, jossa työntekijöistä pidetään hyvää huolta.  Vuonna 2012 Maxomorra sai ensimmäisenä yrityksenä Ruotsissa GOTS sertifikaatin. Kymmenessä vuodessa Maxomorrasta on kasvanut organisaatio, jonka tuotteita myydään 33 maassa 650 jälleenmyyjien kautta. Maxomorra julkistaa uudet ihanat ja inspiroivat kokoelmat neljä kertaa vuodessa.

Kuvassa oleva pipo ja tuubihuivi* toimivat täydellisinä pareina metsäretkillä, sillä kuviossa näkyviin hahamoihin saattaa törmätä ihan oikeasti. Haha, toivottavasti ei noihin kaikkiin! ? Hatun avulla on nimittäin spotattu muutamakin kärpässieni ja puu. Sekä hatussa että huivissa on luomupuuvillan sisällä pehmeä fleecevuori tuomassa lämmikettä syksyn viileneviin keleihin. Vaikka jälleen ollaan siinä tilanteessa, että lämpötilat hipovat lokakuun ennätyslukemia ja lämpimämmät vaatteet saavat vielä odotella.

Yhteistyön merkeissä saan arpoa kaksi syysmyssyä Maxomorra Finland Facebook -sivusta tykänneelle ja kommentin jättäneiden kesken. Jätä siis kommentti alle, tykkää Maxomorra Finlandista Facebookissa ja olet mukana arvonnassa! Arvon voittajat 21.10.2018 klo 21 ja ilmoitan voittajille sähköpostitse. (Pipon kuosi voi olla eri kuin kuvassa.)

Ihania syyspäiviä,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

*Pipo ja huivi saatu.

23 kommenttia

 1. Anniina Lång kirjoitti:

  Tykkäsin 🙂 !

 2. Hanna Kokko kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana ?

 3. Nillaa kirjoitti:

  Mukana ?

 4. Heidi Rantamäki kirjoitti:

  Mukana, mukana! ?

 5. anna s. kirjoitti:

  Mukana, tykätty 🙂

 6. Jossu kirjoitti:

  Mukana ?

 7. Piia Heikkinen kirjoitti:

  Tykkäsin ?

 8. Jukka kirjoitti:

  Oi olisipa kivan näköisiä pipoja!

 9. Juulia kirjoitti:

  Mukana 🙂 !

 10. tiiu kirjoitti:

  Mukaan

 11. MarjaKoo kirjoitti:

  Tykkään ♥

 12. Fanny kirjoitti:

  Mukana!?

 13. Salla kirjoitti:

  Mukana! ?

 14. Alina P kirjoitti:

  Mukana ?

 15. hilkka kirjoitti:

  Mukana ihanassa arvonnassa 🙂

 16. Heli kirjoitti:

  Mukana =)

 17. Katariina kirjoitti:

  Mukana

 18. piitu kirjoitti:

  Mukaan arvontaan

 19. Markus kirjoitti:

  Mukana, omalle pojalle tulisi?

 20. Wilhelmiina kirjoitti:

  Ehdottomasti mukana!?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *