Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Helpotusta arkeen – todellakin!

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Kirjoitin aiemmin siitä, kuinka testaamme loppuvuoden ajan Stellan kotisiivousta kerran kuukaudessa. Tekstin voi lukea täältä. Ajatuksena on testata, tuoko se helpotusta arkeen ja onko kotisiivous sen arvoista, että se – tai ainakin osa siitä – kannattaa ulkoistaa ammattilaiselle.

stella kotisiivous

Ensimmäinen siivouskerta on nyt takana ja haluan heti raportoida ensikokemukset tänne, kuten lupasin. En malttaisi millään kirjoittaa tätä tässä vain muina miehinä, että hyvä oli palvelu vaan siis tekisi mieli huutaa, että palvelu oli järjettömän hyvä!! Ainakin tuo ensimmäinen siivouskerta vei multa jalat alta. Vielä näin pari viikkoa siivouksesta muistelen puhdasta tuoksua kotiin tullessa.

Olihan meillä jo aiempaa kokemusta Stellan siivouksesta, mutta ehkä muuton yhteydessä se ei tullut ihan tällaisenaan näkyviin. Se toi ison helpotuksen muuton keskelle, mutta nyt kun kyseessä oli puhtaasti kotisiivous keskellä arkea, se toi aivan uudenlaisen näkökulman. Tähän vaikuttaa osaltaan myös se, että työt ovat nyt alkaneet ja sain palata töistä kauttaaltaan siivottuun kotiin. Sitä en ollut osannut edes aavistaa, että koti todella tuoksui ja hehkui puhtautta lattiasta kattoon. Erityisesti ilahdutti ja yllätti myös se, että petivaatteet oli vaihdettu ja käytetyt odottivat siististi aseteltuna ja pestyinä kuivamassa takapihalla. Ihan älytöntä!

Joku kumma juttu siinä on, että esimerkiksi tiskiallasta tai suihkun lasiovea en ikinä saa itse niin puhtaaksi kuin ne siivouksen jälkeen olivat. Siivoojalla oli käytössä meidän välineet ja pesuaineet eli sen pitäisi olla täysin mahdollista! ?

Tämä siis todellakin oli kympin arvoinen ensikokemus ja töiden jälkeen suuntasinkin hyvillä mielin lenkille, sen sijaan että olisin alkanut kuurata lattioita. ? Heh! Mahtavaa, enkä edes tuntenut minkäänlaista pistoa sydämessä vaan nautin täysillä! Mun tämän syksyn teema on selkeästi se, että aika on rajallista ja tärkeäksi on noussut se, mihin sitä haluaa käyttää. Kaikki apu ja ajankäytön tehostus on tervetullutta ja pyrin löytämään keinoja siihen.

Siivous sai aikaan myös sen, että kun perusteellinen siivous on tehty ammattilaisen toimesta, kotia on helpompi pitää puhtaana ja siistinä tämän väliajan. Marraskuun siivousta odotellessa!

* * *

Hei ja loppuun vielä vähän uutisia, joista saan vihdoin kertoa teille ja joista oon supersuperinnoissani!!! Nimittäin,

Juoksujalkaa -blogi muuttaa ja tulee löytymään jatkossa täysin uudesta yhteisöstä: Vaikuttajamedia.fi. Sivut aukeavat 1.11.

En ole vielä päässyt itsekään niitä kurkkimaan, mutta lupaan että jotain niin siistiä on luvassa!! Heti alkuun saan ainakin palkita lukijani mukaani yhteen siistiin talviprojektiin, että oksat pois. Stay tuned <3

Vaikuttajamedia löytyy Facebookista ja Instagramista, joten kannattaa ottaa ne heti seurantaan sekä tietysti alla olevat omat kanavani, jos et jo niitä seuraa.

Kirpsakkaa pakkaspäivän iltaa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *