Hae
Juoksujalkaa

Vitamiinikaapin päivitys

*Sisältää mainoslinkkejä

Toivottavasti viikonloppu on sujunut ruudun toisellakin puolella kivasti! Täällä on ollut sopivasti lepoa ja laiskottelua, mutta oon ehtinyt molempina päivinä myös lenkille. Taas tänään lenkillä mietin, että juoksu on kyllä ihan parasta vastapainoa arkeen just tällä hetkellä. Nautin!

Tulin kirjoittamaan ihan asiaakin, nimittäin hyvin ajankohtaisesta aiheesta. Kävin I Love Me -messuilla PUR-kaupan pisteellä päivittämässä vitamiiniasiat kuntoon. Jotenkin näin syksyn tullen tuntuu siltä, että haluan olla mahdollisimman hyvin aseistettu syksyn ja talven pöpöjä vastaan. Erityisesti omaatuntoa on kolkuttanut d-vitamiinin syönnin puute, joka nyt tulisi olla vakio kaikilla etenkin nyt, kun aurinko painuu pimentoon lähes kokonaan. Lapselle sitä ahkerasti annan, mutta itselleni en… tuttu tarina.

wild nutrition vitamiinit

Oonkin aina ollut laiska vitamiinien syöjä. Ja tässä puhutaan nimenomaan purkeista tulevista lisäravinteista ja vitamiineista. Jos jotain olen käyttänyt, se on useimmiten ollut joku monivitamiinivalmista, joiden tehosta ja vaikuttavuudesta on monia mielipiteitä. Raskausaikana ja sen jälkeen sentään vähän skarppasin ja hankin tietoa vitamiineista ja silloin käyttöön valikoitui omasta mielestäni hyvin luotettavalta kuulostavat Wild Nutritionin lisäravinteet. Raskauden aikana käytössä oli tämä tuote ja synnytyksen jälkeen kirjoitinkin silloisesta tilanteesta, jolloin imetys kävi etenkin hiusten päälle.

Wild Nutritionin ravintolisät ovat 100 % luonnollisia ja ruokamuodossa olevia vitamiini- ja kivennäisainevalmisteita. Solutasolla ruuansulatuselimistö ja kehon kudokset ovat sopeutuneet hyödyntämään ennen kaikkea luonnollisia ruuassa olevia ravinteita. Tuotteet ovat äärimmäisen ravinnetiheitä, jotka ovat tutkitusti tehokkaita jo pieninä annoksina.

Messuilta tarttui D-vitamiinin lisäksi se turvallinen monivitamiinivalmiste, mutta sain siihen liittyen varmistusta, että ehkä se ei olekaan tylsä ratkaisu vaan monesti oikein oiva valinta.

Tässä oma settini syksyn ja talven varalle!

D-vitamiini

Food-Grown® D-vitamiini tukee immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, normaalia lihastoimintaa ja luuston hyvinvointia.

Daily Multi Nutrient Woman

Sisältää 12 vitamiinia, 10 mineraalia, punajuuri- ja pyhä basilika-jauhetta sekä betakaroteenia. B6-, B12- ja C-vitamiini, foolihappo, rauta, kupari, seleeni ja sinkki tukevat immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B2-, E- ja C-vitamiini, kupari, mangaani, seleeni ja sinkki ovat antioksidantteja, jotka auttavat soluja suojautumaan hapetusstressiltä. Kromi auttaa säilyttämään normaalin verensokeritasapainon.

Magnesium

Food-Grown® Magnesium edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa ja lihastoimintaa, tukee luustoa ja hampaita, tukee hermoston toimintaa ja elektrolyyttitasapainoa, lievittää väsymystä ja uupumusta, sekä vaikuttaa solunjakautumisprosessiin.

D-vitamiinin ja monivitamiinin otan aamuisin ja magnesiumin iltaisin. Magnesiumia suositellaan erityisesti paljon liikkuville ja tämä on ollut ihan mukava lisä. D-vitamiini on kapseleista tuo kaikkein pienin, magnesium keskikokoinen ja monivitamiini on melko iso. Sen kanssa joutuu vähän taistelemaan ja juomaan kunnolla vettä päälle.

Vaikeahan näistä on mitään erityisiä hyötyjä huomata parin viikon käytöllä, enemmän toivon, että saan kirjoittaa kesän kynnyksellä, että pysyinpä hienosti erossa kaikista kulkutaudeista!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Tuotteet saatu testiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *