Hae
Juoksujalkaa

Kohta hiihdetään!

Viime viikolla järjestämäni arvonta olympiavoittaja Sami Jauhojärven oppiin päättyi ja voittajaksi selviytyivät Noora ja Kirsi. Loppumetreillä sain Finlandiahiihdolta mahdollisuuden valita yhden sijasta kaksi mukaan ja nyt meitä on innokas kolmen kopla suuntaamassa ensi viikolla ekoihin hiihtotreeneihin! 🙂

Treenit järjestetään Vierumäellä, missä ei ole hiihtoputkimahdollisuutta ja jännityksellä tässä odotellaankin, saavatko he avattua sinne ensilumen ladun jo tälle ensimmäiselle kerralle. Toinen vaihtoehto on mennä kuivan maan harjoituksilla.

Itse Finlandiahiihto siintää 23.-24.2.2019, riippuen matkasta ja hiihtotavasta. Perinteinen hiihtotapa hiihdetään 23.2., matkavaihtoehtoina 50 km, 32 km sekä 20 km.  Itsellä hiihtotyyli on ehdottomasti vapaa, joten hiihto on sunnuntaina 24. päivä, mutta matkan pituus vielä auki. Vaihtoehtoina 20 km tai 50 km.

Kuva: Markku Lempinen

Aiempi Finlandiahiihtokokemukseni on vuodelta 2016, joka lyheni alun pitkän matkan suunnitelmasta 20 kilometriin. Siihen en vielä silloin blogin puolella kertonut todellista syytä, joka oli se, että olin raskaana ja olo ei ollut silloin järin hyvä. 😀 Finlandiahiihdon jälkeiset tunnelmat voi lukea täältä. Siitä asti olenkin vähän odottanut seuraavaa ”hiihtokisaa” ja mikä parasta, nyt sinne pääsee valmistautuneena oikein ammattilaisen opissa. Sekä minä, että Noora ja Kirsi odotetaan tätä projektia innolla, lisää siitä kuulette siis jo ensi viikolla!

Ensilumia odotellessa 😉

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Yksi kommentti

  1. Taisto Sorola kirjoitti:

    58v vanha hiihtäjä treenaa 2019 Finlandia hiihtoon ja neuvoja kaivsttais aika riskisti ❤️?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *