Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Kasvojen kohotusta neulattomasti – testissä Zoner laitehoito

Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina

Aloitin viime viikolla todella mielenkiintoisen hoitokokeilun* yhteistyökumppanini Spa Paulinan kanssa.

Kyseessä on nimittäin Zoner- laitehoito, joka:

  • korjaa ja ehkäisee ihon veltostumista
  • stimuloi kollageenin tuotantoa
  • vähentää ikääntymisen merkkejä
  • vahvistaa kasvojen sekä vartalon lihasjäntevyyttä pitkäkestoisesti.

Hoito voidaan tehdä kasvoille tai vaikka koko vartalolle ja on suunnattu karkeasti yli 25 -vuotiaille.

Hoito on tehokas neulaton kohotus jo veltostuneeseen ihoon sekä erittäin tehokas ennaltaehkäisyyn. Hoito tehdään Zoner -laitteella sen mukaan, kohdistuuko hoito kasvoihin vai vartalolle.

Minulle tehdään kolmen kerran hoito kasvoille ja ensimmäinen kerta oli tosiaan viime viikolla. Seuraava hoito on sovittu ensi viikolle ja viimeinen jälleen kahden viikon päästä edellisestä hoidosta. Hoitojen välissä on hyvä olla vähintään 10 päivän rako.  Hoito itsessään on täysin kivuton ja sen voi luokitella hemmotteluhoidoksi. Ainakin itse nautin koko hoidon ajan makoilusta.

zoner laitehoito

Hoito aloitetaan puhdistamalla kasvojen iho, jonka jälkeen se etenee kolmivaiheisesti:

RADIOLIFT: radiofrekvenssi – kasvojen ilmeen kohotus. Kohdistuu kollageenisäikeiden uusiutumiseen, täyttävä sekä liftaava vaikutus. Hoidon teho on välittömästi havaittavissa käsittelyn jälkeen ja vaikutus jatkuu progressiivisesti seuraavat 4-6 kuukautta.
BIOSTIMCELL:  infrapuna biostimulaatio – ihonsolujen aktivointi. Infrapuna parantaa kudoksen hapenottokykyä, jolloin kudoksen ainenvaihdunta ja korjausmekanismi aktivoituvat.
MESOPORAATIO:  neulaton, ihotyypille sopivan tehoampullin imeyttäminen syvälle ihoon parantaa väliaikasesti solukalvon läpäisevyyttä. Elektroonisten impulssien avulla muodostetaan elektroporaatiokanavia, jotka mahdollistavat aktiivisten aineiden kulun syvälle ihoon. Hoito on invaasinen (ei riko ihon pintaa).

Peruspakettiin kuuluu 60 minuutin hoito, mikä sisältää yllä olevan. Lisäksi tarjolla on kattavampi 90 minuutin hoito, joka sisältää yllä olevan lisäksi erikoisnaamion sekä decolte-, niska- ja hartiahieronnan. Suosituksena ja parhaimpiin tuloksiin pääsyn kannalta, on tehdä vähintään kolmen kerran hoito, mutta jo yhdellä kerralla saadaan tuloksia aikaan.

Ensimmäisen hoidon jälkeen olen tarkastellut ihoani ihan uudesta vinkkelistä. Itselläni ei mitään kovin syviä ryppyjä tai uurteita vielä ole, mutta olisiko ne muutamatkin vähän siloittuneet? Iho ainakin näyttää ja tuntuu kimmoisemmalta, se on varma! Otin ennen ensimmäistä hoitoa kasvoista ”ennen” kuvan, vertaillaan sitten tarkemmin kolmannen hoitokerran jälkeen. 😉 Parasta tässä hoidossa on sen antama lupaus, että vaikutus jatkuu seuraavat 4-6 kuukautta hoidon jälkeen. Mielenkiinnolla seuraan tuloksia!

Lisäksi kehoitan kipaisemaan äkkiä Instagramin puolelle, missä alkoi just nyt arvonta 90 minuutin Zoner-laitehoitokerrasta!
Kaunista viikonloppua,
xx Laura
@juoksujalkaa Facebookissa
@lauraenroth Instagramissa
*Sarjahoito saatu.
Kaupallinen yhteistyö: SpaPaulina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *