Hae
Juoksujalkaa

Marraskuun valinnat: Weleda & Frantsila

Nyt tulee jo toinen kauneuteen liittyvä teksti peräkkäin, mutta menkööt!

Saan blogin kautta jonkun verran uutuustuotteita testiin blogin teemojen mukaisesti hyvinvointiin, kauneuteen, liikuntaan liittyen. Tästä syystä ajattelin aloittaa blogissa kuukauden valinnat -sarjan, jotka ovat omia nostojani niille tuotteille, jotka sen mielestäni ansaitsevat.

Testiin tulleista tuotteista löytyy niin huteja kuin hittejä ja kaikki eivät aina itselle sovi. Aivan kuten itse hankkimistakin tuotteista, joista myös blogissa kirjoitan. Toki se ei tarkoita sitä, että tuote olisi välttämättä huono – se ei vaan sovi itselleni. Haluan aina seistä 100% suosittelemieni tuotteiden takana ja annan palstatilaa ainoastaan niille, jotka ovat läpäisseet oman seulan ja niistä haluan vinkata myös teille.

Marraskuun valintoina esittelen muutaman täsmäaseen kylpyhuoneen puolelta:

Nämä kolme tuotetta ovat toimineet kombona nyt muutamana syysiltana:  Frantsilan piparminttu eteerinen öljy, Weledan koivu vartalokuorinta, selluliittiseerumi* sekä tehovoide.

Frantsilan piparminttu eteerinen öljy houkutteli, sillä piparminttu ja eukalyptus ovat itsellä kaikkien aikojen suosikkituoksuja niin kylvyssä kuin saunankin puolella. Uudessa kodissa meillä on suihkun ja saunan lisäksi kylpyamme tai oikeastaan poreamme. Eniten se on ehdottomasti pikkuherran käytössä, joka pulikoi ammeessa lähes joka ilta. Myös itse olen nyt pari kertaa istahtanut ammeeseen nauttimaan tästä Frantsilan piparmintun tuoksusta.

Öljyllä on ihmeellinen vaikutus ja se kuvauksen mukaan sisältää sekä viilentäviä että lämmittäviä tuntemuksia. Yhtenäkin iltana toimi nimittäin erityisen hyvin, kun jalat olivat treenistä kipeytyneet. Öljy ei sisällä keinotekoisia hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita.

Frantsilan piparminttu eteerinen öljy

Öljyä voidaan käyttää monella eri tavalla. Lisää pari tippaa esimerkiksi:

 • suihkepullon veteen ja sumuta huoneilmaan. Eteeristä öljyä voi myös pirskotella esimerkiksi lakanoille ja matoille.
 • löylykauhalliseen vettä.
 • kuumaan veteen kasvojen kauneushöyrytystä ja höyryhengitystä varten
 • Suihkussa, kylvyssä tai jalkakylvyssä.
 • Päänsäryssä kosketa sormenpää pullonsuulle ja paino kallonpohjaa sekä ohimoita. Varo silmiä.

Piparminttuöljy virkistää, auttaa keskittymään ja vilkastuttaa miellyttävästi verenkiertoa. Päänsärkyä laukaiseva, hermoja tasaava. Aiheuttaa viilentäviä, raikastavia ja lämmittäviä tuntemuksia. Toimii hyvin väsyneiden jalkojen hoitoon jalkakylvyssä, ärtyneen ihon hellimiseen ja esimerkiksi raikkaan antiseptisen suuveden  ainesosana. Sopii huonetuoksuksi esimerkiksi mattoon tai vaatteisiin, sekä laimennettuna kylpyyn, saunaveteen tai vartaloöljyihin.

Weledan Koivu vartalokuorinta on ollut täydellinen kuorintatuote suihkussa käytettäväksi. Pyrin noin kerran viikossa kuorimaan ihon ja etenkin jalat. Talven tullessa jalat alkavat taas kuivua siihen malliin, että jatkuva rasvaus olisi tarpeen. Tuntuu, että vartalovoidekin imeytyy huomattavasti paremmin kuorimisen jälkeen. Tämä kuorinta ei tunnu iholla liian kovalta ja karhealta. Koivun tuoksu on ihana.

Weleda birch Body Scrub

Koivu vartalokuorinta on kevyesti kuoriva suihkuvoide, joka hellävaraisesti irrottaa kuolleet ihosolut ja näin pehmentää ja silottaa ihoa. Pienet vahahelmet karnauba- ja mehiläisvahasta yhdessä risiiniöljyn kanssa kuorivat ihoa lempeästi samalla tehostaen ihon pintaverenkiertoa, joka parantaa solujen uusiutumista kuivattamatta ihoa ja häiritsemättä sen tasapainoa. Miedot sokeritensidit puhdistavat ihoa hellävaraisesti ja ravinteikas aprikoosinkiviöljy toimii ihoa kosteuttavasti. Koivunlehtiuute käsin poimituista koivunlehdistä vaikuttaa virkistävästi sekä lisää ihon elastisuutta.

Weledan selluliittiöljy ei ensimmäisenä herättänyt ilon kiljahduksia, suurimmaksi osaksi johtuen tuosta nimestä. Selluliittivoiteet eivät sinällään houkuttele ja herättävät helposti paljon epäilyksiä niiden toimivuudesta. Öljyihin sen sijaan olen ihastunut noin yleisestikin kasvoille suunnattujen öljyjen innoittamana, joten tämänkin testaus alkoi kiinnostaa. Tämä selluliittiöljy lunasti myös paikkansa, sillä se on helposti levitettävä ja tuntuu iholla hieman lämpöiseltä, kun sitä levittää. Sen raikas koivun tuoksu on kertakaikkisen valloittava! Näiden koivutuotteiden ansiosta kylppärissä tuoksuu kesä myös vuoden pimeimpänä aikana.

welwda birch cellulite oil

Birch Cellulite Oil on innovatiivinen luonnonkosmetiikkatuote, joka parantaa ihon elastisuutta ja sileyttä. Koivunlehtiuutteen lisäksi myös rautamyrtti ja rosmariini vaikuttavat stimuloivasti edistäen ihon joustavuutta ja tasaisuutta. Selluliittiöljyn säännöllisellä käytöllä voidaan vaikuttaa selluliittiin huomattavin tuloksin ja se myös ennaltaehkäisee selluliitin muodostumista. Tutkimukset osoittavat, että 28 päivän käytön jälkeen ihon elastisuus paranee 21,8 % ja ihosta tulee 20,7 % tasaisempi.

Mitä tulee Weledaan, en malta minäkään olla nostamatta heidän paljon hehkutettua Skin food -kosteusvoidetta. Ostin itselleni jo toisen putelin. Varsinainen ihmevoide, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen, ja jota itse olen levitellyt lähinnä yöksi kuiviin käsiin. Melko voimakas tuoksu, mutta paljon puhuvat tulokset. Pakkasten myötä käyttö varmasti laajenee.

weleda skin food

Lämpöisiä syysiltoja ja ihanaa viikonlopun jatkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

*Tuotteet saatu.

2 kommenttia

 1. Lenkillä-blogi/Elina kirjoitti:

  Sain joskus näytepullon tuota selluliittiöljyä. Käytin ihan surutta jalkaterien hierontaan. 😀 Bonuksena ihana tuoksu!

  • juoksujalkaa kirjoitti:

   Tuoksu on kyllä ihana! Etenkin just näin pimeän marraskuun keskellä antaa toivonkipinän kesästä 😀 Mä olen käyttänyt ihan ”oikeaan käyttötarkoitukseen”, mutta voin kuvitella, että sopii hyvin myös tuohon tarkoitukseen. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *