Hae
Juoksujalkaa
Kaupallinen yhteistyö

Tästä ei oo enää paluuta vanhaan!

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Jatkan raportointia siivouspalvelu-kokeilun suhteen. Toisen Stellan kotisiivouskerran jälkeen totesin, että tästä ei oo enää paluuta vanhaan. Kerran kuukaudessa tapahtuva siivous ammattilaisen toimesta on tuonut meille niin suuren ilon ja helpotuksen arkeen. Juuri sen, mitä tarvitsemme ja meille toimivalla väliajalla. Tuo kerran kuukaudessa tapahtuva siivous on juuri sopiva väli meille sellaiseen laajempaan kodin siivoukseen, kun pikku siivoilut ja siistimiset tehdään itse siinä välissä.

En voi kuvailla sitä tunnetta, kun viime viikon torstaina palasin Vierumäeltä rättipoikkiväsyneenä pitkän päivän jälkeen ja koti kiilsi puhtautta. Pyykit oli kuivamassa telineellä ja sain suihkun kautta pujahtaa puhtaisiin lakanoihin. Ei tarvinnut miettiä yhtään pyykinpesua tai pölyjen pyyhkimistä. Voiko täydellisempää palvelua olla!?

Ennen tätä toista siivouskertaa saimme Stellalta konsultointiapua myös kodin siivoustarvikkeiden hankintaan, ja nyt meiltä löytyy kattavat välineet ja pesuaineet siivoukseen.

Stellan slogan: ”hoitaa ihmisen ja kodin” toteutuu siis jo tässä kohtaa!

palvelut

Stellan palveluvalikoima on kuitenkin paljon laajempi ja meidän testaamien siivous- sekä lastenhoidon palvelun lisäksi sisältää muutakin. Yhteistyön aloitettua tiesin ainoastaan siivouspalveluista, mutta hyvin nopeasti selvisi, että palveluvalikoima on huomattavasti laajempaa ja kokonaisvaltaisempaa kattaen mm. terveyspalvelut.

Siivouspalvelut

Kotisiivouksesta saa 50% kotitalousvähennyksen, mikä on hyvä kannustin palvelun käyttämiseen. Stellan toimesta on tilattavissa kotisiivousta, ikkunanpesua, joulusiivousta tai muuttosiivousta. Meillä seuraava siivouskerta osuu sopivasti jouluviikolle ja iloitsen jo nyt siitä, että saadaan jouluksi puhdas koti. Parasta näissä siivouspalveluissa on se, että niihin ei tarvitse sitoutua pitkäksi aikaa vaan voi vaikka kerran vuodessa ulkoistaa ikkunanpesun tai joulusiivouksen ammattilaiselle. Tai sitten halutessaan tietysti solmia sopimuksen vaikka kerran viikossa tehtävästä siivouksesta. Stellalla on juuri nyt myös kampanja, jossa ensimmäinen siivous on ilmainen, kun tilaa säännöllisen kotisiivouksen.

Lastenhoito

Lastenhoidon palvelusta kirjoitin aiemmin ja se oli meille äärimmäisen hyvä ja toimiva. Olemme itse asiassa jo varanneet Stellan kautta uuden lastenhoitokerran tulevan työmenoni takia. Mukavaa on, että näillä näkymin saamme saman hoitajan, joka meillä oli kesällä. Se onkin Stellalla aina ensisijaisesti tavoitteena.

Tähän liittyen on muuten tulossa kiva arvonta joulukuussa! Jos siis lastenhoitajan palvelu kiinnostaa, pysypä kuulolla! Lastenhoidon palveluista voi myös tehdä 50 %:n kotitalousvähennyksen.

Terveyspalvelut

Terveyspalveluiden kautta on mahdollista tilata kotisairaanhoitajan, -lääkärin tai fysioterapeutin käynnin kotiin. kotona onnistuu tehtäväksi myös tai esimerkiksi jalkahoito tai influenssarokotus.

Turvalaitteet

Stellan kautta onnistuu myös erilaisten turvalaitteiden, kuten turvapuhelimen, turvakellon ja kaatumishälyttimen tilaaminen. Hälytyskeskuksessa palvelevat koulutetut työntekijät vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Yrityksille ja kunnille tarjottavat palvelut

Stellan valikoimista löytyy myös yrityksille ja kunnille monenlaisia palveluita. Työnantajalla on mahdollista tarjota työntekijälle sairaan lapsen kotihoitoa, kotisiivouksen tai vaikkapa fysioterapiaa työpaikalla. Tämä on aika mahtava sitouttamismahdollisuus työnantajalta!

Kattava valikoima niin ihmisen kuin kodin hoitoon. Jos siis tuleva joulusiivous ahdistaa, kehotan kääntymään ammattilaisen apuun. Sille ajalle voi itselle kalenteroida vaikka lenkin, treffit ystävän kanssa tai ihan vaan olla. Kaikkea ei tarvitse aina yrittää itse tehdä!

Iloista viikkoa,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kaupallinen yhteistyö: Stella Kotipalvelut

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *