Hae
Juoksujalkaa

Maanantain selättää kaamostreenit!

Pakko myöntää, että kaamos on kyllä ottanut salakavalasti valtaa täällä. Pari viime viikkoa on tuntunut tosi vaikealta saada itsensä revittyä ylös ja en ole kyllä niin säännöllisesti liikkunutkaan. Suosiolla olen viihtynyt enemmän sohvalla, vaikka tiedän, että se ei varsinaisesti sitä energiaa ainakaan lisää. Mietin kuitenkin, että ehkä se on joku viesti siitä, että kaamoksella ei tarvitse sykkiä.

Vuoden loppuun on tuntunut kasaantuvan myös menoja enemmän ja aikataulu on ollut kiireinen. Samaan aikaan makeannälkä on kasvanut sitä mukaa, mitä pimeämmäksi illat ovat menneet. Huomaatteko tämän yhtälön? Nämä oikein ruokkivat toisiaan!

Mulle toimiva konsepti tämän kierteen katkaisemiseen on ollut yrittää liikkua siellä täällä edes hetki ja tehdä edes joku pikainen pyristely, sillä sekin tuo virtaa pimeyteen enemmän kuin sohvalla istuminen. Maanantai on vaikein päivä saada koko viikko startattua energisesti ja esim. tänään aamulla koko perhe olisi voinut kellon soidessa vetää vaan peiton korville ja kääntää kylkeä. Parasta oli, kun menin pikkumiestä herättelemään, sängystä kuului: ”Emil nukkuu” ja silmät pysyivät visusti kiinni. Tämä kiteytti meidän maanantaiaamun! ?

kaamostreenit

Maanantain ase on mulla ollut nyt muutamana   viikkona #kaamostreenit, jotka syntyivät vähän vahingossa Instagramissa. Treeneissä toistuu sama rakenne: hyvä parin-kolmen kilsan lämmittely hölkkäillen alkuun, napakka muutaman liikkeen sykettä nostava sarja ja hölkäten äkkiä pois pimeästä kotiin suihkuun! ?

Treenit on sen verran tehokkaita, että haastetta riittää varmasti jokaiselle ja toki toistoja/kierroksia voi lisätä sitä mukaa, kun tarmoa ja kuntoa piisaa! Näitä treenejä on katsottu ja tallennettu ihan älytön määrä Instagramissa, joten ilmeisesti tilausta on. ? Itse taas saan siitä motivaatiota uloslähtöön; suunnittelen treenin, teen sen itse ja vielä pikaisesti kuvaan sen teille. Näin me tsempataan toinen toisiamme! Siinä hommassa kuvan laatu, kauniit filtterit ja efektit jäävät toissijaiseksi, mutta sisältö puhukoot puolestaan. Hikeä, sykettä ja punaisia poskia – sillä se pimeä maanantai voitetaan!

Päivitys vielä loppuun mun 10 000 askeleen päivätavoitteesta, joka etenee hyvin . Huomaan, että päivät ovat töissä alkaneet täyttyä ja liikettä tulee väkisinkin päivän aikana. Meillä on töissä käytössä myös Cuckoo-taukosovellus, jota yritän muistaa ja ehtiä tehdä aina välillä toimistopäivinä. Pari minuuttia ei ole paha satsaus siihen, että oikeasti suoristaa rangan pari kertaa päivässä.

Tämän päivän kaamostreeni löytyy Instasta nyt.  > > >

Energiaa viikkoon,

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *